Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Ами то всъщност интерес е имало, но не от когото трябва. В блоговете на един от актьорите (май беше на онзи англичанина, главния вампир, сиреч) пишеше че рейтингът бил добър, но проблемът е, че сериала го гледали доста жени (предполагам заради въпросния англичанин
). В същото време, телевизията която го излъчва е ориентирана към мъже, което ще рече че от всичките реклами които ги изсипват, жените едва ли ще се трогнат. Но не е болка за умиране, сега, ако бяха спряли "Рим" по същата причина, бих се възмутил, ама за това ... още един сериал под слънцето, макар и сносен.

This signature is not yet rated
Доизгледах втори сезон на Монк. Определено по-силен от първи, на няколко пъти се разсмях искрено. Изключително приятно сериалче, в което няма главна сюжетна линия - прекрасно за отмора покрай ЛОСТ, ПБ, 24 и т.н....Накрая на сезона зачовъркаха единственото неразгадано от Монк престъпление, което остана за трети сезон в крайна сметка. Естествено.
Еми мяза си на пакистанец
Тоо и фамилията неква такава; р Ма кефи кефи, въпреки че твърде еднотипни са ми серийките. имаше преди едно горино май "Сътрудници по неволя" се викаше и повече ме кефеше.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
То тва е най-интересното (за мен) - точно едно типни са и почти ме отказаха да догледам първи сезон, но във втори имаше невероятно смешни неща. Една серия беше с брата на Монк - Амброуз (забелжете - ДЖОН ТУРТУРО), които не беше излизал от къщата си от раждането....Xellos wrote:Еми мяза си на пакистанецТоо и фамилията неква такава; р Ма кефи кефи, въпреки че твърде еднотипни са ми серийките. имаше преди едно горино май "Сътрудници по неволя" се викаше и повече ме кефеше.

Last edited by Muad_Dib on Sat Apr 21, 2007 11:20 am, edited 1 time in total.
Хехе, бе трее ги дръпна са заредих 4 сезона има се зяпаааа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Монк е много хубав сериал, който без никакви претенции успява да е интересен и забавен! А и е от малкото в които е трудно влачене (буквално) на публиката за носа. Както с останалите сериали които дават и са интересни, ама ги разтакаааааават и разтягат само и само да припечелят повече! И изглежда не виждат че това само "отвращава" сума хора!
А за Тони Шалуб нямам думи просто! Много, много ме кефи, а сега освен Мен ин Блак и 13 Призрака, не включвам къде още съм го гледала! Фамилията е арабска, няма общо с индоиранските имена. Може да е от сирийски, палестински или ливански произход, като идея!
Само ми е интересно колко сезона е, за да се ориентирам до къде го бях гледала аз преди години!

А за Тони Шалуб нямам думи просто! Много, много ме кефи, а сега освен Мен ин Блак и 13 Призрака, не включвам къде още съм го гледала! Фамилията е арабска, няма общо с индоиранските имена. Може да е от сирийски, палестински или ливански произход, като идея!
Само ми е интересно колко сезона е, за да се ориентирам до къде го бях гледала аз преди години!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
ми 4 намирам за ся пълни. виж в imdb.com
- BaYa
- Forsaken
Мерси, ще погледна!
Интересно ми е дали има нещо ново за историята с жена му от както го гледах аз! Иии, да не спойлвам, че вие сте по-назад май! 
Edit: от темата за Идещите филми се подсетих за тази серия
http://imdb.com/title/tt0284718/ Нямах време да я гледам толкова колкото Монк, но определено изглеждаше интересна!

Edit: от темата за Идещите филми се подсетих за тази серия

Luxury is a matter of having options!!!
И мен супер много си ме кефи. В момента поглащам третия сезон със страшна сила. Единствената слабост на серияла според мен е, че към средата на всеки сезон има по няколко епизода които са напълно излишни.Roland wrote:Омг, загледахме с Емо Battlestar Galactica![]()
![]()
В ебати телешкия възторг съм в момента...

Аз почнах The Tudors, след Рим няма как да не се появяват асоциации, но филмчето е доста добро. Има си секс, насилието за сега не е като в Рим, но ти и там в началото беше едва загатнато. Героите са интересни, има няколко досадни, но сценария си го бива, та държи интереса - качествена продукция е, ако продължи така, с добро темпо и не го разводнят, мястото му до Рим, като едно от най-качествените неща, появявали се на телевизия му е в кърпа вързано.