Matrim wrote:Elayne wrote:Но трябва да се прави разграничение между кича и ценната с нещо музика, която някои поп-фолк изпълнители правят. И това може да се определи със слушане, а не по името на изпълнителя само.
При положение, че има тонове музика спадаща към стилове, които ми харесват, която тепърва ще откривам, не мисля, че има какъвто и да е смисъл да си губя времето като отсявам ултра-минималния процент качествен поп-фолк сред морето простотия.
Mat, приателю, на колко места можеш да слушаш "тонове музика спадаща към стилове, които ми харесват, която тепърва ще откривам"? У вас ? На концерт 1-2 пъти в годината? ...
Преди смятах, че не си струва да направиш компромис със музиката заради хората, сега смятам точно обратното. Попаднах в компании в които се слуша чалга, да. Страхотни компании. И започнах да се питам каква щеше да е разликата ако вместо да слушат чалга всички се тресяха в ритъма на някое блек парче...
Според мен си струва да се направи компромис. Вкъщи мога да си слушам каквото си искам, но щом цял народ слуша един стил, то значи у него има нещо... Не знам какво е, може да не е нещо хубаво, но си струва компромиса, поне за мен... А и както спомена някой и в този стил има добри неща...
Може би съм се развалил....
Хаха...
Просто мога да си направя купона независимо дали звучи чалга или метал. Разбира се, много е различно, но пак се получава...
И, повярвайте ми, така е по- добре...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд
"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."
Курвите идват и си отиват, Star craft остава!