КУПОООООООН!!!!!!!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 03, 2004 5:25 pm

Надявам се... че интуицията не винаги върши работата... пък и както ще е новолуние ... съвсем ще се загубя по пътя:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 03, 2004 6:07 pm

:oops: Хвана ме... Но като съм казала, че ще водя няма да се отмятам. :D Ще се разберем...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Simba
Scholar

Post by Simba » Fri Dec 03, 2004 11:07 pm

Moiraine wrote:ми съмнявам се естествено, на хижата ме изостави на произвола на съдбата, нямаше кой да ме защити от гъделичкaщ ме Дилвиш :<
Ех, Дилвиш нали щеше да е с проклятието си и си казах - няма да прекали. Пък и доверието е най-важното в семейството ;)
Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Fri Dec 03, 2004 11:53 pm

Хм, Дилвиш си БЕШЕ с проклятието... и какво от това? Пречи ли да... проклинам и други? Не, не пречи! В общи линии, бвана, не се оправдавай с поредния Проклетник, ами си признай, че те домързя тогава...

Simba
Scholar

Post by Simba » Sat Dec 04, 2004 2:30 pm

Е, такова... сега пък - домързяло ме. Не може така да се говори (публично) :lol: :lol: :lol:

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Sat Dec 04, 2004 3:08 pm

Хайде, хайде сега - я да видим, чия гузна съвест се обажда, а??

Simba
Scholar

Post by Simba » Sat Dec 04, 2004 10:33 pm

Dilvish the Damned wrote:Хайде, хайде сега - я да видим, чия гузна съвест се обажда, а??
Твоята? Аз съвест нямам, че да се обажда :lol: :lol: :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 05, 2004 11:05 am

Спам.
And you can't dance with a devil on your back...

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Sun Dec 05, 2004 1:24 pm

е ти пък сега, аз тая тема за тва съм я пуснала, да подхванем отсега лиготията, която ще възтържествува на 12
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 05, 2004 2:27 pm

Ми твоя грешка.
And you can't dance with a devil on your back...

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Wed Dec 08, 2004 4:03 pm

4ух се с Алексис тези дни, тя ще се присъедини към купона не само като гостенка, ми и тя да си отпразнува рожденния ден, нали беше скоро
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 08, 2004 5:58 pm

Лиляноооо, начи квот има се организира и праи от по-рано да знам аз щот китайския народ си нема работа и аз трее я върша.

Хехе, ролйо плюни тоя лимон малко бе, излагаш се.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Thu Dec 09, 2004 7:42 am

ми той си върви с джинчето, няма как ;p
Споко бе Никс, ще се оправим, тоя път поне никой няма да водиш ти :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 10, 2004 2:24 pm

А нямало, някой познати и задника не могат си намерат с две ръце ;р Ше се опраим де, ей Ричи ше пусна да води ;р. секи си фаща кичурче и кат в детската гадинка ;рррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Clio
Moderator

Post by Clio » Fri Dec 10, 2004 2:51 pm

Мисля, че настана време да се уточни някаква среща, да? :Р

Аз не съм на работа утре, така че съм available за водач... сега остава да си кажете в колко часа ви е удобно да сте пред кино Сердика...
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'