by Lubimetz13 » Sat Nov 20, 2004 11:31 pm
Тъй, убедих се, че нищо не ви разбират главите от анимация :Р Първо на първо, това понятие е толкова широко, че може да покрие няколко природни зони и обхваща много повече от анимето( което аз много харесвам, да не си помислите нещо ), Дисни и жалко-маниакалните опити за "жива" реалистичност ( за това имало "живи" актьори, викат някои...) като Final Fantasy например. С което се опитах да кажа, че ако "Спящата красавица" изглежда статично пред продължението на Vampire Hunter D, то съществуват филми, сравнено с които японското аниме в по-голямата си част стои като куклен театър. Второ на второ, има анимации, които могат да те размажат по седалката в киносалона, да те изстържат с мазно джвакане оттам и да те захвърлят в кошчето за боклук, без нито веднъж през ума ти да премине думата "детински", за разлика от разните женокотки, паякомъже, песопапагали и жабориби, въргалящи се из съвременното игрално кино напоследък. И трето на трето, чудя се какво се пенявя и аз, в края на краищата всичко е въпрос на вкус...
Марфа, напълно те подкрепям за холмаркския Орфей, но така ще трябва да намерим нова роля на Куба Гудинг...мисли, мисли, мисли... да го превъплътим в Татърсейл, к`во ш`каиш? А за съществото ЛТ сутринта официално си обещах, че няма да говоря повече, което е в интерес на благоприличния език на форума, моите нерви и здравословното състояние на заобикалящите ме индивиди, но въпреки това приемам аплодисментите с грациозен поклон.