Добри поличби
- tigermaster
- Elder God
Re: Добри поличби
Ъъъ...

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
#нимоа
Можеха от Сабрина да се оплачат. Поне сатанистите като мрънкаха беше с причина.
Можеха от Сабрина да се оплачат. Поне сатанистите като мрънкаха беше с причина.
Бъркат го с Луцифер по нетфликс сигурно 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
https://www.cnet.com/news/netflix-jokes ... er-things/
Ей значи, поддадоха се на натиска Netflix, няма да му правят продължение
Честно, тая цялата объркана "драма" последните дни ми беше по-забавна и от самия сериал
Луди религиозни vs света, парт 2
Ей значи, поддадоха се на натиска Netflix, няма да му правят продължение

Честно, тая цялата объркана "драма" последните дни ми беше по-забавна и от самия сериал

and as I pull my head out I am without one doubt
Изгледах го най-сетне и честно казано ми беше бая мех. Нито хуморът беше особено смешен, нито беше кой знае колко интересно като цяло. Тенант беше твърде водевилен, Джон Хам беше твърде малко. Ужасно СиДжи. Не съм чела книгата, но ми се струва, че това ще да е по-добре на хартия.
По далечни спомени - доста по-добре беше на хартия.
Сериала ми дойде като цяло не-лош, но имаше доста клиширани/преиграни сцени (може пък да са станали клише след книгата, все пак е на 29 години, някои неща са доста предъвкани вече). Не ми съвпадаха някои от актьорите със представата която съм си изградил за героите, те такива неща.
and as I pull my head out I am without one doubt
Аз като ценител бях до задника на Ева и джи джи след тва. Некво много не ми допадна, театралничеха, всичко изглеждаше зле, като се почне от перчеми, минем през дрехи до околна среда и декори. Не знам натам епизодите как са, ама като цяло доста лемаво беше, да не говорим, че лъха на евтиния до безобразие и ми напомняше някогашните излагации на холмарк.
- tiffany aching
- Misting
Именно. Иска ми се когато (ако!) някога отново филмират Пратчет, да се отнесат много по-сериозно, както и да си осигурят бюджет. Иначе да не се захващат и оставят историята единствено на въображението на читателите. Е, доста по-добре беше от предишни опити и като цяло ми хареса. Най-вече защото материалът/книгата си ги бива, а и хуморът на Сър Тери се усещаше отчетливо на моменти, но изпълнението не бе на необходимото ниво. През цялото време сякаш наблюдавах заснемането на театрална сценка, в която четвъртата стена отсъстваше, без това да е съзнателно търсен ефект...
Все пак е крачка в правилната посока към нарастващо качество на екранизации по книги на Пратчет (и Геймън в този случай).

Тия двамата са родени един за друг
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
https://deadline.com/2021/06/good-omens ... 234783163/
Ще има втори сезон. Дано е хубав.
Ще има втори сезон. Дано е хубав.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Аз харесах първи сезон, въпреки че сте прави, че доста отстъпва на книгата. Но това важи за всички екранизации на Пратчет и тази определено ми е фаворитът.
Ще си бъде голям експеримент този втори сезон без участието на Пратчет, много съм любопитна какво са забъркали. Дано не е разочарование.

Тоя сезон беше много мех. Въобще нямаше никакъв замах, всичко беше много камерно и затворено и не ми хареса.
Тенант и Шийн бяха богове обаче.
Между двете патки имаше нулева химия.
Тенант и Шийн бяха богове обаче.
Между двете патки имаше нулева химия.
Квото Литц каза.
Сезон 2 става, само щото Тенант + Шийн + Хам (доста повече Хам този сезон!) правят чудеса. Тенант на доста места преиграваше, но целия сезон игра с такъв кеф, че просто няма как да му се разсърдя.
Сценария хич го няма, само тъпкане на едно място и рециклаж на стари идеи, и завършваме с клифхенгър за сезон 3, дето може и никога да не се появи. Поне Геймън е обещал че ако го канселират ще довърши историята в книга.
Въпреки всичко си е пратчетско едно такова, тъй че за наши хора не е зле, ама си крета на изпарения, тва е положението. Пак е по-добре от изумителния морис
.
7/10
Сезон 2 става, само щото Тенант + Шийн + Хам (доста повече Хам този сезон!) правят чудеса. Тенант на доста места преиграваше, но целия сезон игра с такъв кеф, че просто няма как да му се разсърдя.
Сценария хич го няма, само тъпкане на едно място и рециклаж на стари идеи, и завършваме с клифхенгър за сезон 3, дето може и никога да не се появи. Поне Геймън е обещал че ако го канселират ще довърши историята в книга.
Въпреки всичко си е пратчетско едно такова, тъй че за наши хора не е зле, ама си крета на изпарения, тва е положението. Пак е по-добре от изумителния морис

7/10
There are no rules! I'm gonna get you!