Edit:
Куотнах Ники в откриващия коментар на Алшу, за да не махам коментара от "Добрите новини", но пък така става ясно как започва сагата.
Moderator: Moridin
А сега и с това "Аз" и едитът в предния ми пост лъсна! В него обяснявам за един много зловещ домат, на който попаднах това лято
Еми сигурно разработват някви сортове, но в момента на пазара просто няма ГМО домати. Доматите с колци и безвкусните домати са си 100% плод на конвенционалното земеделие и скапаните търговски практики в него. А силната асоциация на ГМО храните с доматите е защото първата евър ГМО храна, пусната на пазара е домат:
Не, аз казах и други стоки. Ако имат експлодиращи печки за по евро парчето, нашите хора веднага ще им намерят място за лансиране.Ти обърна добрата новина за падане на визите към Канада на дискусия за това как всички ще омреме от канадската храна, сега си сърбай попарата.
O RLYГМО.ДОМАТИ.
НЕ.
СЕ.
ПРОДАВАТ.
Това не го разбирам. Не са изградени от живи клетки?ВСИЧКИ ДОМАТИ НА ПАЗАРА СА БЕЗ ДНК!
Е, некво лико там, ама трябва да изхвърлиш половината домат, дето останалата част също не е особено приятно кулинарно преживяване.изглеждаше адски крийпи
Може и да съм се досетил, но така излиза, че първата част от изречението също е шега, следователно - ГМО домати се продават на пазара.Амели просто се шегува
Бих се радвал на техните безвкусни домати, това е най-малкото негативно качество, което мога да намеря в сегашните.с безвкусните американски домати се шегуват още Илф и Петров
Като сме тръгнали да изясняваме portmanteau понятията те визите не падат.новината за падането на визите за Канада
Търговските вериги и пазарите зареждат само стоките, които кажат големите търговци.Никой няма да те кара да ядеш зли домати насила там
Това не съм го чел, обаче беше ясно, че се будалкаш. Не ми хареса, че е в странен контрапункт с останалата част на изказването.мислех, че всички тук си спомнят за тоя инцидент
Проблемът не е във вкуса (той е отделна тема), а в изродските страховити вътрешности.И никой не го ебе за вкуса
Ще иска да ти продаде поне една палета домати, които няма къде да съхраняваш, освен ако не живееш в къща.да търси при някой дребен земеделец
Така и правим. Те продават предимно нелегално или полулегално, не може да се разчита винаги на тях.Та търсете разни бабички и дядовци по пазарите
Направо да ходя да живея на село, защото доматите са ми най-малкият проблем. Доста повече продукти е добре да си ги правиш сам.ИЛИ СИ НАПРАВЕТЕ ГРАДИНА
Но съвсем целенасочено и с голям контрол над външния вид, докато това за което говоря е ужасно и хаотично.сме произвели това:
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests