Северна Осетия :(

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Sat Sep 04, 2004 4:15 pm

Хм, специално руснаците и не могат да си позволят такива отстъпки, защото ако пред един отстъпят, след година няма да им остане и Червеният площад даже. То не са чеченци, то не са дагестанци, то не са осетинци... Всеки драпа да се откъсне, а руснаците все пак искат единна държава.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Sep 04, 2004 5:10 pm

Demandred wrote:
Иначе, че на руснаците наистина не им пука много за жертвите съм съгласен. Явно такава им е настройката открай време на управниците им и скоро няма да се промени.
Ще ме прощаваш, ама говориш пълни глупости...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Sep 04, 2004 5:20 pm

Разяснения по последното?

Може и да си прав, не претендирам, че съм наясно с нещата, просто такова е моето впечатление от поведението на руските власти в подобни ситуации.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Sep 04, 2004 5:49 pm

Всъщност всеки, на когото не му пука за деца е пълен изрод ...
Кой им дава правото да използват деца, да посягат на деца, да убиват деца :cry: :shock: :cry: :shock: , за да постигат каквито и да е цели, пък било то и за благородна кауза? Що за извратено съзнание?
:shock:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sat Sep 04, 2004 7:09 pm

Ъъъ...Елейн, никой не им дава право, те просто са си инициативни по природа. Освен това, ако каузата на чеченските терористи ти мяза на справедлива, значи аз някъде много основно се разминавам с останалата част от света. А руските специални части са връх отвсякъде - едва ли някъде другаде по тази планета има мироопазващи сили, които доказано нанасят повече щети от хората, които се опитват да обезвредят. Старите навици умират трудно, викали...
Жалко само за учениците - оцелелите пропускат почти седмица от безценното си обучение, а горките загинали пропускат цялата година. Като оставим настрана този аспект на положението, останалото е същинска изродщина - чеченците сигурно са много горди със себе си...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 04, 2004 7:51 pm

Lubimetz13 wrote:Жалко само за учениците - оцелелите пропускат почти седмица от безценното си обучение, а горките загинали пропускат цялата година.
Бе не че не съм фен принципно на черния хумор, ама...

Все пак колко точно жертви има сред децата? Или още не са уточнили...
And you can't dance with a devil on your back...

ildalina
Adept

Post by ildalina » Sat Sep 04, 2004 9:16 pm

Засега данните са, че убитите са над 300, а половината от тях - деца. :cry:

sauron
Paragon

Post by sauron » Sat Sep 04, 2004 11:08 pm

а някой имали представа защо всичките деца, които ги дадоха по телевизията бяха голи, т.е. по бельо? терористите ли са ги съблекли така или какво по-дяволите е това?

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Sep 04, 2004 11:30 pm

sauron wrote:а някой имали представа защо всичките деца, които ги дадоха по телевизията бяха голи, т.е. по бельо? терористите ли са ги съблекли така или какво по-дяволите е това?
Съблечени са от учителките. Стандартна процедура, когато си затворен на горещо и не ти дават вода. Тялото се охлажда доста по-добре без дрехите.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Sep 05, 2004 7:07 pm

Просто...
Не знам. Толкова е нелепо, странно и... тъжно...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Sep 05, 2004 8:40 pm

Истински тъжното е, че прозрението, че е много по-лесно да спреш системата като тормозиш беззащитни хора, отколкото да влезеш в открита конфронтация с тези, които са способни да отвърнат на агресията с агресия ( разбирайте армията, която май за това е предназначена ), е осенило неподходящи хора. А по-беззащитни от тълпа превъзбудени ученици в затворено помещение е трудно да се намерят. След като съм достатъчно в час, че да го разбера, мисля, че малко черен хумор ми е позволен. А гледката как стотина деца по гащи се щурат панически между стрелящи войници е достатъчно гадна.
Last edited by Lubimetz13 on Mon Sep 06, 2004 6:34 pm, edited 2 times in total.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 06, 2004 12:48 pm

Лондон. Британският външен министър Джак Стро е на мнение, че дебатът за конфликта в Чечня в настоящия момент е неуместен, съобщи АП. Сега била важна концентрацията над траура на оцелелите и над “вината на терористките и онези, които са организирали това”, каза Стро. Според него не е необходима намеса отвън, примерно от страна на ООН, за да бъде разрешен конфликта в Чечня. “Това е нещо, което трябва да разреши руското правителство”, каза Стро.
Само на мен ли ми прилича на кардбланш?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Regsa
Sorcerer

Post by Regsa » Mon Sep 06, 2004 3:46 pm

Кардбланш за кого, Drago?
ООН няма място в руско-чеченския конфликт. Това да не ти е бивша Югославия, че да пуснеш натовските "мироопазващи" сили да се правят на герои. Единственото решение на проблема е Русия да стовари ядрения си арсенал над Чечня и тогава: няма държава-няма проблем. Жестоко е, но е истина. Защото в тази страна вече "n"-то поколение расте с идеята, че основно препитание и цел в живота трябва да ти бъде взривяването на разни неща и отвличането на хора. Там не може да има мир. А най-лошото е, че и място за отстъпки няма.
А, колкото до това да взимаш деца за заложници. В Чечня вече няма деца. Мъртви са. Там се раждат само възрастни. Как да се спреш да не убиеш невинно дете като към твойте собствени деца няма милост?
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 06, 2004 4:48 pm

Любимец, не съм казвала, че конкретно тази кауза е благородна, нали?
Казах, че ДОРИ каузата да Е благородна (като тази на палестинците ПРИНЦИПНО, например), това НИКОГА и по НИКАКЪВ начин не би могло да оправдае детските жертви ... но какво да се прави, войната не жали никого и не подбира ...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 06, 2004 7:43 pm

Имах предвид, че международната общественост, ще си затвори очите при малко по-груба игра по Чеченския въпрос от страна на Русия.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.