Я направо Николов или някой да сплитне темата, че се отплеснахме жестоко, а ХУБАВАТА ( ИН ЪОУР ФАЦЕ, ХАТЕРС) игра не го заслужава.
Moderator: AlDim
Muad_Dib wrote:Арлина : Като съм си позволил да сваля гейм ъф троунс новия епизод, въпреки че нямам HBO, поглеждам към стената си от оригинални филми и игри за 5 различни платформи и ми минава:)
Ок, аз нямам проблем с това.Muad_Dib wrote:Арлина: Да, но аз игри не пиратствам вече, това е основната разлика между мен и теб.
Но и карта не плащам на цена като купувам истинска кола а на час нали. Да таксуват така игрането и нямам проблем. По 10 цента на час игра за МЕ3 пък играй колкото сакаш.RRSunknown wrote:Е брат ти като идеш да покараш картинг - твоя собственост ли става карта който ти дават да покараш
Въпоса не е само в парите - ето близард смятат че игрите им са скъпи и честно си вдигат цената.Muad_Dib wrote:Еми игрите са скъпо удоволствие, факт. Но за една нормална заплата от 1000 лева (защото за мен това е нормалната заплата, дори леко ниска ако трябва да съм честен), която би трябвало да взима един млад човек с качественоз завършено образование, който не е олигофрен смятам, че отделянето на 200 лева за две игри месечно не е драма, ако си фен.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest