Как стигна до тоя извод, кои големи?RRSunknown wrote:Извода е - прекалено си добър за останалите , всичко под 10 ниво потреперва като те види но не се занимава да се опънеш на големите.

Moderator: AlDim
Как стигна до тоя извод, кои големи?RRSunknown wrote:Извода е - прекалено си добър за останалите , всичко под 10 ниво потреперва като те види но не се занимава да се опънеш на големите.
Да човек ужасно е просто разни GMта да ти досаждат и да искат да ти помагат.bgspace wrote:Гейм мастерите също правят фелацио... Спомням си през декември един от тях стоя с мен цял ден за някакъв дребен проблем, но много държеше проблемът да се реши.
Факт е че не играя PvP и никога не съм играл ама 1 седмица от 1во ниво до 85+371ilvl? По колко време играеш? 16-20 часа дневно?Amikae wrote:В коя друга игра можеш да започнеш да играеш нов герой и за една седмица без чужда помощ вече да си облечен в конкурентни за пвп итеми?![]()
Все пак за да намериш кеф в тази игра трябва да се почувстваш по-добър в нещо, да постигнеш нещо което повечето не могат да го направят. Говоря специално в ПВЕ.The Dragon wrote:Абе какво точно ви бърка че всеки може да райдва?
Така е. Аз просто изказвам гледната точка на по-дедикейтед( в моя случай бившAlDim wrote:@Mother:
You do realize that ultimately it's all meaningless, right?![]()
Важното е хората да се забавляват, пък ако в процеса загубят по-малко от живота си в еднообразно циклене, толкова по-добре за тях.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest