Trip wrote: А Робиньо при все, че му слушаме името вече 10 години, е на 25-26 все още, така че дано си намери отбор, където не стои само за красота, и да поразцепи малко - качествата ги има в излишък.
За Робиньо аз честно казано не бих си заложила главата (или заплатата, ако бях един треньор). Досега колкото пъти съм решавала, че има защо да го харесвам, с готовност ме е опровергавал – направи нещо страхотно технично и после някой безобразен завършващ удар в космоса. Снощи включително. Може и действително все да не е имал късмет досега, но по-скоро ми се струва, че просто аршинът „нападател на Бразилия” не е за него.
Коруин, Меси не може никой да го бутне от „най-добрия в света” така или иначе, но нали знаеш, че тези награди ги дават много повече на база постигнати отборни успехи, отколкото да оценяват играта и качествата индивидуално. Интер спечелиха всичко на света тая година, ако и Бразилия се представи добре сега, много ще се наклонят везните, още повече че големите форуми винаги оказват решаващо влияние. Канаваро взе така Златната топка 2006-та. Аз много бих се радвала за Шави също, но Испания трябва да станат световни шампиони.
Като става въпрос за немското нападение, аз се чудя с Какау(о?) какво става и имат ли намерение да играят с него изобщо. Ето той вече е наистина много бърз, ама май не им се вписва съвсем в схемите.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.