It's not TV, it's HBO
О, повярвай, аз липсвам в много теми за неща, които съм гледал - поствам предимно там, където има кво да кажа и ми е интересно. За Бъфи специално съм се въздържал доста, щото ако се разприказвам, ще бъда баннат - знаем се. 
Колко съм гледал... хм... сложен въпрос. Първите сезони ги хващах спорадично преди много време по няква телевизия във Франция, много бутафорни ми стояха. Мисля, че имам един пропуснат сезон, но сега не се сещам кой точно беше. Последните 2 съм ги гледал почти от-до, колкото да видя кво па толкова се харесва на тва нещо - моргота от графилата примерно беше полудял по Уидън и го защитаваше все едно аз защитавам Шалалан. Така и не разбрах обаче за какво е тоя хайп, сори.
Но виж, аз знам как стоят нещата със сериалите, така че не го приемай толкова вътрешно. И аз гледам и харесвам лайна.
Мога дори да защитя някак първия сезон на Хироус, и тая защита да стои горе-долу разумно, колкото и мега-зле да е. 

Колко съм гледал... хм... сложен въпрос. Първите сезони ги хващах спорадично преди много време по няква телевизия във Франция, много бутафорни ми стояха. Мисля, че имам един пропуснат сезон, но сега не се сещам кой точно беше. Последните 2 съм ги гледал почти от-до, колкото да видя кво па толкова се харесва на тва нещо - моргота от графилата примерно беше полудял по Уидън и го защитаваше все едно аз защитавам Шалалан. Така и не разбрах обаче за какво е тоя хайп, сори.
Но виж, аз знам как стоят нещата със сериалите, така че не го приемай толкова вътрешно. И аз гледам и харесвам лайна.

Кой ти е виновен, че си хванал да го гледаш точно откакто става безумно зле?Колко съм гледал... хм... сложен въпрос. Първите сезони ги хващах спорадично преди много време по няква телевизия във Франция, много бутафорни ми стояха. Мисля, че имам един пропуснат сезон, но сега не се сещам кой точно беше. Последните 2 съм ги гледал почти от-до, колкото да видя кво па толкова се харесва на тва нещо - моргота от графилата примерно беше полудял по Уидън и го защитаваше все едно аз защитавам Шалалан. Така и не разбрах обаче за какво е тоя хайп, сори.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Dr. Horrible
- Forsaken
Дълбоко ме вълнува, че ти е писнало. Ти така или иначе си напълно беззъб.
И наистина се застреляй с тия постоянни намеци за мод-насилие, доста ясно ти е как стоят нещата.
Въобще, наистина ли си такъв социален инвалид, или все пак ти беше ясно каква реакция ще предизвикаш с тоя Бъфи-произвол и съответно го изсра целенасочено?
И наистина се застреляй с тия постоянни намеци за мод-насилие, доста ясно ти е как стоят нещата.
Въобще, наистина ли си такъв социален инвалид, или все пак ти беше ясно каква реакция ще предизвикаш с тоя Бъфи-произвол и съответно го изсра целенасочено?
And you can't dance with a devil on your back...