It's not TV, it's HBO

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 5:10 pm

Но, проблемът на това твое съждение е, че ти не си гледал SFU, за да знаеш какво имам предвид, нали?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 23, 2010 5:12 pm

Докато ти си гледал Бъфи?
And you can't dance with a devil on your back...

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 5:21 pm

Кое те кара да смяташ, че не съм? Казвал съм и преди, че има страшна музика като за сериал.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 23, 2010 5:53 pm

Липсата ти на участие в Бъфи-темата. Си ли, или не си гледал Бъфи, и ако да колко точно?

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 8:11 pm

О, повярвай, аз липсвам в много теми за неща, които съм гледал - поствам предимно там, където има кво да кажа и ми е интересно. За Бъфи специално съм се въздържал доста, щото ако се разприказвам, ще бъда баннат - знаем се. :)

Колко съм гледал... хм... сложен въпрос. Първите сезони ги хващах спорадично преди много време по няква телевизия във Франция, много бутафорни ми стояха. Мисля, че имам един пропуснат сезон, но сега не се сещам кой точно беше. Последните 2 съм ги гледал почти от-до, колкото да видя кво па толкова се харесва на тва нещо - моргота от графилата примерно беше полудял по Уидън и го защитаваше все едно аз защитавам Шалалан. Така и не разбрах обаче за какво е тоя хайп, сори.

Но виж, аз знам как стоят нещата със сериалите, така че не го приемай толкова вътрешно. И аз гледам и харесвам лайна. :) Мога дори да защитя някак първия сезон на Хироус, и тая защита да стои горе-долу разумно, колкото и мега-зле да е. :)

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Sep 23, 2010 8:25 pm

Да де, ама Бъфи просто не е лайно. Тва е :) Ясно що ще го приемаш за такова, предвид вкусовете ти, ма не е.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 8:29 pm

Ок, каквото ще да е, но дай да не говорим за това л... велико нещо точно в тая тема, плс. :) Щото ми е малко неудобно.

Някой гледал ли е Eastbound & Down, btw? Препоръчвам не само на феновете на Дани МакБрайд. Скоро трябва да почне втория сезон.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Sep 23, 2010 8:37 pm

Колко съм гледал... хм... сложен въпрос. Първите сезони ги хващах спорадично преди много време по няква телевизия във Франция, много бутафорни ми стояха. Мисля, че имам един пропуснат сезон, но сега не се сещам кой точно беше. Последните 2 съм ги гледал почти от-до, колкото да видя кво па толкова се харесва на тва нещо - моргота от графилата примерно беше полудял по Уидън и го защитаваше все едно аз защитавам Шалалан. Така и не разбрах обаче за какво е тоя хайп, сори.
Кой ти е виновен, че си хванал да го гледаш точно откакто става безумно зле? :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 8:40 pm

Не бих казал, че се вижда няква драматична разлика с първите сезони, при положение, че ми беше безинтересна бутафория от day one - и го гледах, както гледах Лост след това - като някво мазохистично влечение да съм в час с тълпата. Доста кретенско от моя страна... Стига вече.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu Sep 23, 2010 9:19 pm

Абе точно драматична разлика има. За някои тя е в полза на старите сезони, за други - в полза на новите. Ама определено я има.
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 23, 2010 9:40 pm

Опитвам се да не се връзвам на смехотворието, но ми е много трудно. Ма нищо де, то хубавото на смехотворието е, че самичко си се коментира.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 9:57 pm

Да, проблемът ти обаче е, че ми писна. Ако искаш все пак разкарай... смехотворието от тая тема. И ако не знаех, че ще отговориш с "ама мога и тебе от форума, ако искаш" щях да ти предложа - и себе си от нея. :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 23, 2010 10:02 pm

Дълбоко ме вълнува, че ти е писнало. Ти така или иначе си напълно беззъб.

И наистина се застреляй с тия постоянни намеци за мод-насилие, доста ясно ти е как стоят нещата.

Въобще, наистина ли си такъв социален инвалид, или все пак ти беше ясно каква реакция ще предизвикаш с тоя Бъфи-произвол и съответно го изсра целенасочено?

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Sep 23, 2010 10:30 pm

Естествено, че съм бил наясно, но съм го "изсрал" не заради това, а защото наистина това мисля. Какво, трябва да изсирам само социално желани коментари ли? Или да ти кажа кво мисля за Glee? :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 24, 2010 1:36 am

Тръпката е, че квото и да мислиш за Glee, аз най-вероятно го мисля същото. Докато за Бъфи просто не си наясно и си личи твърде силно. На цялата претенция, дето я имаш, не ти отива да се изказваш толкова неподготвен.