Шадоуданс №64
Moderator: Moridin
Олеле, новият брой ми изчезна 

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Ctrl+F5 ;pp На мене Хорма ми е го е кеширал зверски до 63ти и не дава още, ма не ми се чистят са бисквити и прочее 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
OправеноMarfa wrote:Верно с две s-та се пише! Ще се постарая да се оправи, мерси за забележката.

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
За желаещите да гледат още снимки от Шкорпиловци и Каварна:
http://picasaweb.google.com/yanguss/Kavarna_2009_1
http://picasaweb.google.com/yanguss/Kavarna_2009_2
Над 800 са и не всички са с добро качество, но това са рисковете на живото предаване...
http://picasaweb.google.com/yanguss/Kavarna_2009_1
http://picasaweb.google.com/yanguss/Kavarna_2009_2
Над 800 са и не всички са с добро качество, но това са рисковете на живото предаване...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Anomandaris
- Commoner
Aз бях един от хората,които с най-голямо нетърпение очакваха новия брой.Учудващо е колко съм свикнал с четенето на това електронно списание и колко се ядосвах,когато се забави с месеци,особено като се има в предвид,че много рядко пиша нещо във форума.Дано,чак толкова дълги паузи няма и авторите да не се оплакват от здравословни проблеми-здравето преди всичко.
За времето ,през което не излизахте ,въпреки сушата на пазара са се понатрупали книги за ревюта ,особено в сравнение с постничкия в това отношение 63-ти брой.Тези дни смятам да си купя новия Вещер,а след ревюто много ми се дочете и Gathering Storm.
Другите ревюта на книги също ми харесаха,Лем съм го чел в казармата -изданието на Галактика и помня,че съм се смял с глас на моменти.
Много ми хареса ревюто за книгата на Пратчет Пощоряване и поздравявам авторката за позицията и-нека се почерпи сама една бира
и да се потупа по рамото.Браво наистина едно от най-добрите ревюта от месеци.
Болшинството от филмите не съм ги гледал ,ще взема отношение по Копилетата и Сектор 9.Може би за пръв път откакто има кино ревюта съм съгласен на 100% с Roland.Винаги ми е било много странно да да мнение за вкуса му за филми ,главно защото страшно харесвам сериалите които е препоръчал като Галактика,Файърфлай и Кингс,но почти никога не ми харесват кино ревютата му и даже по едно време спрях да ги чета за да не се ядосвам.
Сега обаче това е и моето мнение и за двата филма.На Копилетата се размазах,на Сектор 9 заспах по време на средата.
Иначе ще спазя обещанието си и ще прочета по нататък даже традиционно пренебрегваните от мен рубрики за аниме и концерти.
Единствената ми критика е,че нямаше ревю на сериал-примерно на Кингс или Дедууд ,съпроводенио с много
за Йън Макшейн.
Това е от мен-добра работа.

За времето ,през което не излизахте ,въпреки сушата на пазара са се понатрупали книги за ревюта ,особено в сравнение с постничкия в това отношение 63-ти брой.Тези дни смятам да си купя новия Вещер,а след ревюто много ми се дочете и Gathering Storm.
Другите ревюта на книги също ми харесаха,Лем съм го чел в казармата -изданието на Галактика и помня,че съм се смял с глас на моменти.
Много ми хареса ревюто за книгата на Пратчет Пощоряване и поздравявам авторката за позицията и-нека се почерпи сама една бира

Болшинството от филмите не съм ги гледал ,ще взема отношение по Копилетата и Сектор 9.Може би за пръв път откакто има кино ревюта съм съгласен на 100% с Roland.Винаги ми е било много странно да да мнение за вкуса му за филми ,главно защото страшно харесвам сериалите които е препоръчал като Галактика,Файърфлай и Кингс,но почти никога не ми харесват кино ревютата му и даже по едно време спрях да ги чета за да не се ядосвам.

Иначе ще спазя обещанието си и ще прочета по нататък даже традиционно пренебрегваните от мен рубрики за аниме и концерти.
Единствената ми критика е,че нямаше ревю на сериал-примерно на Кингс или Дедууд ,съпроводенио с много

Това е от мен-добра работа.
- herairness
- Jaghut Tyrant
И аз го прочетох почти на един дъх
Браво, струваше си чакането, не знам защо изобщо се извинявате след като очевидно правите всичко по и пряко силите си
Марфа кърти мивки, идеално е предала позицията ни като любители на пратчетското творчество
Браво и на Ян и Гибли, ще кажеш, че аз съм писала статията - прекрасно са преразказали магията на летните рок фестове
Хубаво е и че филмите вече са с разнородни ревюта, а не почти само на Вивиян, някак си по-обективно ми се вижда така
Книгите ас южуъл са много полезни, изобщо нямах идея, че има нови дневници, както и за Колелото и Пратчет
А колкото до анимето, така се зарибих, че вече дори почти успях да го изгледам
Като цяло - СД тиймът рокс !!!

Като цяло - СД тиймът рокс !!!