Star Trek

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 02, 2004 4:19 pm

Е да, като гледам ще са останали, ти явно не ползваш :р
And you can't dance with a devil on your back...

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Sat Jul 03, 2004 7:58 pm

След всичката тая Вавилоно-Трековско-Фарскейпска манджа, следният сайт би трябвало да ви хареса:
http://www.merzo.net
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Icy Dawn
Merchant

Post by Icy Dawn » Sat Jul 10, 2004 12:47 am

Ей, това никак не е лошо като идея, можеш да откриеш неща за които дори и не си подозирал ... :lol:
Та както и да е - по основната тема: Смятам че Enterprise се е получил доста добре, или поне по по-добре отколкото очаквах за сериала след предишните (е няма начин да не ги знаете, така че няма да цитирам), т.е. доста си бях занижила очакванията. Това обаче не знам колко е обективно като мнение, защото си се зарибих още в невръстна детска възраст когато по Ефир2 пуснаха The Next Generation, и след това когато по немските канали успях да изгледам оригиналните епизоди, вече си бях фен отвсякъде, та така... Иначе последния сериал (преди Enterprise) СтарТрек:Voyager всъщност доста ми хареса, въпреки че както в повечето случаи, последния сезон беше малко меко казано...странен, за финала да не говорим...
"Във физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."