Star Craft
Moderator: AlDim
- Anomandaris
- Commoner
То не е тука мястото ама да не ме е яд че не съм питал.Играя съвсем отскоро -преди това съм играл Уаркрафт3 и имам лоши навици оттам.Как се бия тия зерги гнусни пробвах и с терани и с протоси-още в началото идат 1500 кучета и ме отнасят като куцо пиле-домат.
З а тия пет минутки преди атаката какво да направя та да не ме изнасят така позорно?Благодаря предварително за ценните съвети които ще получа.
З а тия пет минутки преди атаката какво да направя та да не ме изнасят така позорно?Благодаря предварително за ценните съвети които ще получа.
-
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:42 pm, edited 1 time in total.
Gone for good
- Anomandaris
- Commoner
Баш така става!Точно като гъз се окулих отбих 5-6 атаки ама накрая дойдоха цела тумба и ми посадиха бор в задния дворHijo de la Luna wrote:Ами все пак от значение е и дали играеш срещу AI или реален противник, но и в двата случая казарма с бункер върши добра работа. Много даже.
И все пак според мен е по-добре да инвестираш в повечко юнити вместо да се окопаваш трайно в базата си. Така ще имаш възможност за бърза контра след като (ако:)) удържиш ръша. Иначе става банално - ти се окулваш като г*з, той ти влиза. Оправяш демиджа дето ти е нанесъл, окулваше по-здраво той пък идва с повече армия. И ако играеш на Big Game Hunters може да продължавате така цял ден.

-
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:42 pm, edited 1 time in total.
Gone for good
-
- Paragon
Gone for good
- JaimeLannister
- Forsaken
По- малоумно нещо отдавна не бях челHijo de la Luna wrote:Ей това ми попадна в Uncyclopedia-та
How to Prevent a Zerg Rush
If ever facing a Korean on Battle.net, chances are you will be rushed by many Zerglings. If this is so, there are a number of precautions you can take;
* Never waste time making useless carriers.
* Always make a lot of Tesla Coils.
* If you're the Protoss, make a lot of (Dark) Archons. They are very useful when it comes to Zerg Rushes.
* Create an equal amount of worker units like SCVs or Probes
* Stacking hydralisks has good effect.
* Make another base somewhere else. They'll attack your older base, only to no avail. Then they'll feel like morons, and might possibly leave.
* Use a Dark Archon to steal their harbl and make a Zerg Rush of your own.
* Alt-F4
![]()
![]()

Значи... Кви са тия дарк архони, к'ви са тия работи

Това сигурно го е писал някой в зората на стар крафт-а.
Ако сега се учиш да играеш и искаш съвет, най- добре посети някой от популярните стар крафт сайтове като: gosugamers.net wgtour.com teamliquid.net и си смъкни няколко репа, прегледай ги и виж как играят хората. Не се опитвай да правиш всичко като тях- няма да успееш, просто виж как стартират играта, какво правят в начлото и как реагират в различни ситуации. Най- добрият съвет, който мога да дам на новак е- прави много копачи! Независимо с коя раса играят това е основната грешка на хората които сега започват. Ако си мислиш, че 20- 30 копача са достатъчни, дълбоко грешиш....
Ако се интересуваш сериозно от стар крафт, пиши ми един пм и може да цъкнем някога...
Иначе. Тая година реших да не се правя на репортер на световното и то безславно си мина....
Корейското трио iloveOov, JulyZerg и Midas[gm] се нареди на първите три места и тотално разби надеждите ми за шампион извън корея...
- The Dragon
- Elder God
-
- Paragon
Gone for good
- JaimeLannister
- Forsaken
Хах 
Аз съм тъп :П
Ми.. Ако искате се смейте ама преди години аз съм търсил подобни неща из интернет, принтирал съм ги превеждал съм ги и... съм се учил да играя
Резултата е.. плачевен
Синко лунни ако искаш да играем само ми драсни един пм и ша се уговорим къде и кога...
Въпреки, че по принцип с noobs не играя
И да си доизлея болата за световното, че предишния път ме прекъснаха.
Та значи, за пръв път корейците тотално окупраха тройката, досега все някой отпадше преди финалите ама... Не би тази година...
От българите, technics си отпадна безславно в групата след 4 загуби и победа, още не съм му гледал реповете, ама въпреки че би канадеца zergraptor, който уж е добър, за мен си беше разочарование представянето му.
Другият българин- Lamer, се натресе в група със шампиона, смаза миналогодишния трети, класира се и на осминафинала беше тотално разбит от другият канадец- Testie... Бе изобщо- беше типично WCG без особени изненади. Машината oov беше несломим и за пореден път ме накара да го псувам. Най- гадното, е че той играе супер грозно, но гази наред...
Boxer влезе в казармата, а с това като че ли част от фантазията и красотата на стар крафт-а си отидоха...
Понякога се питам кога ли ще си отиде и самата игра...
Ще ми се да вярвам, че няма да е скоро....

Аз съм тъп :П
Ми.. Ако искате се смейте ама преди години аз съм търсил подобни неща из интернет, принтирал съм ги превеждал съм ги и... съм се учил да играя

Резултата е.. плачевен

Синко лунни ако искаш да играем само ми драсни един пм и ша се уговорим къде и кога...
Въпреки, че по принцип с noobs не играя

И да си доизлея болата за световното, че предишния път ме прекъснаха.
Та значи, за пръв път корейците тотално окупраха тройката, досега все някой отпадше преди финалите ама... Не би тази година...
От българите, technics си отпадна безславно в групата след 4 загуби и победа, още не съм му гледал реповете, ама въпреки че би канадеца zergraptor, който уж е добър, за мен си беше разочарование представянето му.
Другият българин- Lamer, се натресе в група със шампиона, смаза миналогодишния трети, класира се и на осминафинала беше тотално разбит от другият канадец- Testie... Бе изобщо- беше типично WCG без особени изненади. Машината oov беше несломим и за пореден път ме накара да го псувам. Най- гадното, е че той играе супер грозно, но гази наред...
Boxer влезе в казармата, а с това като че ли част от фантазията и красотата на стар крафт-а си отидоха...
Понякога се питам кога ли ще си отиде и самата игра...
Ще ми се да вярвам, че няма да е скоро....
-
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:43 pm, edited 1 time in total.
Gone for good
Стига бе хора,отказва да стартира..аз на вин Ха Пе я зарибявам от година сигурно.. .първо пиратка за хедофа, сега и оригинална си взех,ами върви си,нямаш грижи ..трябва да се потърси прилично .iso поне, или в кр случай стойностно архивче, ама при всички положения трябва да тръгне,как.. 

I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
-
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:43 pm, edited 1 time in total.
Gone for good
стига бе, тва ми е супер странно..дори на мойто дискче си пише уин 95/98/2000/ме/хр ?? ..дали, нещо не е объркано с уина? все пак,ако е исо, трябва да си е същото като диска, един вид т'ва е парадокс? 
едит: дай ако искаш да ти копна едни исо-та ,дето знам че вървят ? но не обещавам скоро,примерно до една две седмици? /.. пък някой, с път до сф да ти ги дропне,..или не знам и аз...тва бъгнята си е бъгня,к'вото и да я правиш

едит: дай ако искаш да ти копна едни исо-та ,дето знам че вървят ? но не обещавам скоро,примерно до една две седмици? /.. пък някой, с път до сф да ти ги дропне,..или не знам и аз...тва бъгнята си е бъгня,к'вото и да я правиш
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
-
- Paragon
Gone for good