Star Craft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Anomandaris
Commoner

Post by Anomandaris » Sat Jul 29, 2006 8:32 pm

То не е тука мястото ама да не ме е яд че не съм питал.Играя съвсем отскоро -преди това съм играл Уаркрафт3 и имам лоши навици оттам.Как се бия тия зерги гнусни пробвах и с терани и с протоси-още в началото идат 1500 кучета и ме отнасят като куцо пиле-домат.
З а тия пет минутки преди атаката какво да направя та да не ме изнасят така позорно?Благодаря предварително за ценните съвети които ще получа.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 29, 2006 8:33 pm

Еми аз съм нууб, обаче срещу ръша помагат две кули още в самото начало, ако си Протос, и бърза казарма, ако си теран.
And you can't dance with a devil on your back...

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Sun Jul 30, 2006 2:10 am

Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:42 pm, edited 1 time in total.
Gone for good

Anomandaris
Commoner

Post by Anomandaris » Sun Jul 30, 2006 2:21 am

Hijo de la Luna wrote:Ами все пак от значение е и дали играеш срещу AI или реален противник, но и в двата случая казарма с бункер върши добра работа. Много даже.

И все пак според мен е по-добре да инвестираш в повечко юнити вместо да се окопаваш трайно в базата си. Така ще имаш възможност за бърза контра след като (ако:)) удържиш ръша. Иначе става банално - ти се окулваш като г*з, той ти влиза. Оправяш демиджа дето ти е нанесъл, окулваше по-здраво той пък идва с повече армия. И ако играеш на Big Game Hunters може да продължавате така цял ден.
Баш така става!Точно като гъз се окулих отбих 5-6 атаки ама накрая дойдоха цела тумба и ми посадиха бор в задния двор :oops:

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Sun Jul 30, 2006 2:47 am

Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:42 pm, edited 1 time in total.
Gone for good

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Mon Oct 23, 2006 9:40 pm

Gone for good

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Oct 23, 2006 11:34 pm

Hijo de la Luna wrote:Ей това ми попадна в Uncyclopedia-та

How to Prevent a Zerg Rush

If ever facing a Korean on Battle.net, chances are you will be rushed by many Zerglings. If this is so, there are a number of precautions you can take;

* Never waste time making useless carriers.
* Always make a lot of Tesla Coils.
* If you're the Protoss, make a lot of (Dark) Archons. They are very useful when it comes to Zerg Rushes.
* Create an equal amount of worker units like SCVs or Probes
* Stacking hydralisks has good effect.
* Make another base somewhere else. They'll attack your older base, only to no avail. Then they'll feel like morons, and might possibly leave.
* Use a Dark Archon to steal their harbl and make a Zerg Rush of your own.
* Alt-F4

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По- малоумно нещо отдавна не бях чел :)
Значи... Кви са тия дарк архони, к'ви са тия работи :)
Това сигурно го е писал някой в зората на стар крафт-а.
Ако сега се учиш да играеш и искаш съвет, най- добре посети някой от популярните стар крафт сайтове като: gosugamers.net wgtour.com teamliquid.net и си смъкни няколко репа, прегледай ги и виж как играят хората. Не се опитвай да правиш всичко като тях- няма да успееш, просто виж как стартират играта, какво правят в начлото и как реагират в различни ситуации. Най- добрият съвет, който мога да дам на новак е- прави много копачи! Независимо с коя раса играят това е основната грешка на хората които сега започват. Ако си мислиш, че 20- 30 копача са достатъчни, дълбоко грешиш....
Ако се интересуваш сериозно от стар крафт, пиши ми един пм и може да цъкнем някога...

Иначе. Тая година реших да не се правя на репортер на световното и то безславно си мина....
Корейското трио iloveOov, JulyZerg и Midas[gm] се нареди на първите три места и тотално разби надеждите ми за шампион извън корея...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Oct 23, 2006 11:39 pm

Джайм, според мен беше написано остро подигравателно или поне беше пуснато тук с цел да разсмее.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Mon Oct 23, 2006 11:51 pm

Gone for good

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Oct 24, 2006 12:25 am

Хах :)
Аз съм тъп :П
Ми.. Ако искате се смейте ама преди години аз съм търсил подобни неща из интернет, принтирал съм ги превеждал съм ги и... съм се учил да играя :)
Резултата е.. плачевен ;)
Синко лунни ако искаш да играем само ми драсни един пм и ша се уговорим къде и кога...
Въпреки, че по принцип с noobs не играя :twisted:

И да си доизлея болата за световното, че предишния път ме прекъснаха.
Та значи, за пръв път корейците тотално окупраха тройката, досега все някой отпадше преди финалите ама... Не би тази година...
От българите, technics си отпадна безславно в групата след 4 загуби и победа, още не съм му гледал реповете, ама въпреки че би канадеца zergraptor, който уж е добър, за мен си беше разочарование представянето му.
Другият българин- Lamer, се натресе в група със шампиона, смаза миналогодишния трети, класира се и на осминафинала беше тотално разбит от другият канадец- Testie... Бе изобщо- беше типично WCG без особени изненади. Машината oov беше несломим и за пореден път ме накара да го псувам. Най- гадното, е че той играе супер грозно, но гази наред...
Boxer влезе в казармата, а с това като че ли част от фантазията и красотата на стар крафт-а си отидоха...

Понякога се питам кога ли ще си отиде и самата игра...

Ще ми се да вярвам, че няма да е скоро....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Tue Oct 24, 2006 8:21 pm

Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:43 pm, edited 1 time in total.
Gone for good

sage01
Adept

Post by sage01 » Wed Nov 08, 2006 11:59 am

Стига бе хора,отказва да стартира..аз на вин Ха Пе я зарибявам от година сигурно.. .първо пиратка за хедофа, сега и оригинална си взех,ами върви си,нямаш грижи ..трябва да се потърси прилично .iso поне, или в кр случай стойностно архивче, ама при всички положения трябва да тръгне,как.. 8-)
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Thu Nov 09, 2006 8:53 pm

Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:43 pm, edited 1 time in total.
Gone for good

sage01
Adept

Post by sage01 » Thu Nov 09, 2006 9:19 pm

стига бе, тва ми е супер странно..дори на мойто дискче си пише уин 95/98/2000/ме/хр ?? ..дали, нещо не е объркано с уина? все пак,ако е исо, трябва да си е същото като диска, един вид т'ва е парадокс? :roll:

едит: дай ако искаш да ти копна едни исо-та ,дето знам че вървят ? но не обещавам скоро,примерно до една две седмици? /.. пък някой, с път до сф да ти ги дропне,..или не знам и аз...тва бъгнята си е бъгня,к'вото и да я правиш
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Thu Nov 09, 2006 9:30 pm

Gone for good