Moderator: Moridin
Всъщност е напълно възможно - дори при сходна квадратура. Но трябва да минат 2-3 или повече години м/у настоящата продажба и последвалата покупка. Кварталните панелки ще паднат първи и с най-много, а новите в центъра - последни и с най-малко.DELgado wrote:Иначе за панелките и новото строителство не съм съгласен. Сменям веднага панелката в Надежда за по-малък тухлен близо до/около центъра без да се замислям.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А който изхрачи гадна, огромна, лепкава и зеленикава храчка на земята - изнасилване от прокажен слон и огнепръскачка.Moridin wrote:Мечтая си за град, само мой, в който основен и фундаментален принцип ще е естетиката. В който сградите ще си отиват, фасадите ще са в подходящи цветове, а не в някакви крещящи безумия. В който изхвърлянето на боклук извън контейнер ще е наказуемо с обесване, а изхвърляне на фас на улицата - с линч.
...
Толкова по правилно е да се задави до смърт!Marfa wrote:А който изхрачи гадна, огромна, лепкава и зеленикава храчка на земята - изнасилване от прокажен слон и огнепръскачка.Moridin wrote:Мечтая си за град, само мой, в който основен и фундаментален принцип ще е естетиката. В който сградите ще си отиват, фасадите ще са в подходящи цветове, а не в някакви крещящи безумия. В който изхвърлянето на боклук извън контейнер ще е наказуемо с обесване, а изхвърляне на фас на улицата - с линч.
...
Абе да взема до поразгледам тоя в Надежда за колко мога да се шитне.Xellos wrote:Баси днеска проверих цените за имоти тук там, че тая в люлин 5 мое скоро да я шиткаме гарсониерка и бях приятно изненадан от увеличението откъм едно 60-70% за тия две години откак зех в младост 4 ще една. Лошото че трее двете се шитнат за нормален апартамент щото са си по 40-44 квадрата и се пак им искат 40/55 к евроДа си бех остаил деба тоя до гарата апартамент дет праехме купоните са поне 100к щеше да е
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests