За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Apr 01, 2008 12:51 am

Едно такова изпълващо го направи Пъгсли, евала :D

Иначе за часа е доста неприятно в неделя да трябва да станеш в 6 старо време, за да отидеш на работа :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Tue Apr 01, 2008 10:19 am

Изобщо не е неприятно. Вчера си спестих един час работа, като забравих да си сверя часовника на телефона. Много добре се получи :)
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Tue Apr 01, 2008 10:29 am

Мен ме кефи лятното часово. Стъмва се по късно и общо взето цялостното ми настроение е по добро.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Apr 01, 2008 10:45 am

Ба! Неприятно е само първия ден, когато ти краде един час от съня. После режима ми се възстановява много бързо. Пак от 6 до 2. Просто е светло през по-различни часове..........

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Apr 01, 2008 11:31 am

Мен ме дразни главно това, че ако трябва да излизаш по-рано, пак трябва да се навличаш с дрехи, защото е студено, след което се потиш като пор през останалата част то деня ... Иначе със ставането се свиква, освен ако не тръгнеш да си лягаш много късно.
This signature is not yet rated

Clio
Moderator

Post by Clio » Tue Apr 01, 2008 4:00 pm

Е така де, ама тва с навличането и потенето не е следствие от смяната на часовото време, а от сезона, си мисля :) Иначе и аз съм на мнение, че проблемата е само ден-два докато свикнеш, после си е същата рутина. Щото, нали, времето не се сменя само сутрин - и вечер си лягаш един час по-рано :P Освен първият ден, когато, да, е гадно, обаче изобщо не мога да разбера как може ползите от това да е светло до по-късно и като се прибирам от работа слънцето да ми свети в лицето да не превишават 100-кратно загубата на 1 час сън веднъж... :bigtongue: Така че, Марфино додо такова, стига мрънка и както казват новите ми съграждани - Aaaalways look on the briiiight siide of life... :mrgreen:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Apr 01, 2008 4:10 pm

Идеята ми беше, че тъкмо почва да се съмва по-рано, и съответно да става по-топло сутрин - хайде пак един час назад. Просто е гадно.
This signature is not yet rated

Clio
Moderator

Post by Clio » Tue Apr 01, 2008 4:17 pm

Хехе, вярно :)
Макар че аз си признавам, че сутрин ми е все едно какво е - толкова съм заспала, че няма значение. Като трябва да стана в 6:30, за да съм на работа спокойно в 9, а котката ме буди за храна в 5-5:30, някак нищо, случващо се до 2-3 следобед, няма значение >.>
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'