Фънки е пял на сцена. Даже, ако не се лъжа, групата му е подгрявала Manowar в Гърция преди известно време. Сега, не вярвам да е качил шейсет кила от тогава, а и в представянето му го показаха на сцената - същият мамут си е. И откровената грубянщина не е работа на критиците, а на публиката. Както и да е, всъщност той ме радва доста повече от всичките в предишното жури, така че по-скоро съм доволен от него...passer-by wrote:Да де, ама Фънки не е хукнал да пее на сцена. На него работата му е малко по зад кадър. И точно поради тази си работа се очаква той да знае как трябва да изглеждат кандидатите за музикални изпълнители, нал тъй?
Music Idol 2.0
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
По тази логика е по-добре да го прилагат по отношение на самите избрани за music idol. На тях по-има шанс да им се налага да се сблъскват с трудностите в живота на шоубизнеса.passer-by wrote: Но пък ако издържат на него, те ще издържат впоследствие на всякакви критики и язвително-подигравателни коментари, с каквито неминуемо се сблъскват повече или по-малко изпълнителите в шоубизнеса.
Един вид каляване. Ако са им слаби нервите, няма да издържат под светлината на прожекторите.
Освен това отношението е откровено злобно. Не намирам никакво оправдание в това да унизиш някого, особено пък публично. Това, че някой е излязъл да се излага, не те прави по-малко садист за това, че го смазваш. Видях и някакво интервю на въпросния Фънки - грозна работа. Именно то ме отказа от идеята въобще да гледам предаването. Имах обаче и "късмета", включвайки телевизора вчера, да попадна точно на предаването, при това в момент, когато Фънки разрева едно хлапе. Неща от рода на "това ги калява" са щуротии. Когато прегазиш някого публично, не го каляваш. Може завинаги да съсипеш умението му да се изявява по какъвто и да е начин (лошо), може да го озлобиш (лошо). Да заявиш, че някой, чиито останки се валят зад подиума, щял сега да почне да се изгражда като силен индивид, е простотия. А лудостта, ако понякога такъв е случаят, не се лекува със сарказъм.
добавено: май минах в крайност - не искам да обидя никого тук. Ама се дразня безумно на индивиди като въпросия Фънки и съчувствам още по-интензивно на тези, дето реват.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

- RRSunknown
- Elder God
Зависи. Ся, ако ще разплачеш някое девойче, което пее почти сносно, но не съвсем със саркастична забележка - не става, грозно е. Обаче ако имаш някой дето не може да върже две ноти, изглежда като точно да излиза от непопулярен сингапурски бардак и не стига на всичкото има огромно самочувствие - по-добре да се обиди веднъж и повече да не става за смях.
РРС, принципно шоуто е направено *и* с идеята да намира таланти. А и идеята, че всеки се радва да гледа как мачкат някой е доста опорочена.
РРС, принципно шоуто е направено *и* с идеята да намира таланти. А и идеята, че всеки се радва да гледа как мачкат някой е доста опорочена.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
- Interpreter
- Forsaken
- tigermaster
- Elder God
Вие на "Кен лий" се хилите, а какво бихте казали за онзи, дето пееше "Wind of Change"? За първи път ми се наложи да разпозная песен по текста, а не по мелодията...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Вижте, ние работим с испанкият филиал на GESTMUSIC ENDEMOL (който желае да се порови да види к'ви са тея
), a и за повечето фирми които създават/финансират/записват всякакви ТиВи програми!! И самите продуцентки (повечето са млади жени) се подиграват зверски на кандидатите. И в съвсем тесен кръг си го признават, че ги гаврят жес-то-ко!! Но ако на всичкото отгоре успеят да цицат ройалтис от проходните дискове на лапетии по които лудват страхотен брой други лапетии - това им е бизнеса!!
Или не сте гледали последният филм на Роми Шнайдер - La Mort en direct и всички подобни след него?!?!
Всички рипнаха когато онова холандско "предаване", но щеше да има най-невероятното количество зрители. И изобщо вижте Биг Брадър-ите, Острова, Академия-та и всички подобни; те имат най-много зрители! Поне в държави като България или Испания, за голямо съжаление. В Холандия Биг Брадър изтрая до 3 сезон и го заразяха понеже никой не го гледаше. В Испания сме на 8-ми сезон!!! :< И пак започва Академия-та; в момента сме с кастинг-а!!!
Може вие да не обичате да гледате как унижават хора и сриват самочувствието им със земята! И аз не обичам!! Но ние не сме представителна част от телезрителите; защото те - представителните вкупом, искат точно това: кръв, пот, сополи иии ... всякави телесни секрети/секреции (Не знам кое е правилното и дали е някое от двете думички!
)
Тааа, за грамаданско мое съжаление, RRSunknown е съвсем прав, 2/3 поста по-назад! Просто не е достатъчно изчерпателен!

Или не сте гледали последният филм на Роми Шнайдер - La Mort en direct и всички подобни след него?!?!

Всички рипнаха когато онова холандско "предаване", но щеше да има най-невероятното количество зрители. И изобщо вижте Биг Брадър-ите, Острова, Академия-та и всички подобни; те имат най-много зрители! Поне в държави като България или Испания, за голямо съжаление. В Холандия Биг Брадър изтрая до 3 сезон и го заразяха понеже никой не го гледаше. В Испания сме на 8-ми сезон!!! :< И пак започва Академия-та; в момента сме с кастинг-а!!!

Може вие да не обичате да гледате как унижават хора и сриват самочувствието им със земята! И аз не обичам!! Но ние не сме представителна част от телезрителите; защото те - представителните вкупом, искат точно това: кръв, пот, сополи иии ... всякави телесни секрети/секреции (Не знам кое е правилното и дали е някое от двете думички!

Тааа, за грамаданско мое съжаление, RRSunknown е съвсем прав, 2/3 поста по-назад! Просто не е достатъчно изчерпателен!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!