Shadowdance #52 е онлайн!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 18, 2008 11:50 pm

И какви са тия малки букви :twisted:

Колкото до офкащия коментар, или ти не си ме разбрал правилно, или аз не съм се изразил добре... няма значение, всъщност.

Между другото, говориш наизуст. Твоята скала работи, защото я прилагаш само ти. НЯМА обективно, усреднено, уеднаквено оценяване, когато оценяват повече хора. Още повече, когато около трима от тях имат по-сериозни интереси в литературта, а останалите са фенове (което също е валидна гледна точка, нали).
This is it. Ground zero.

kalein
Arcanist

Post by kalein » Tue Feb 19, 2008 12:14 am

Moridin wrote:(1) И какви са тия малки букви :twisted:

(1) Колкото до офкащия коментар, или ти не си ме разбрал правилно, или аз не съм се изразил добре... няма значение, всъщност.

(2) Между другото, говориш наизуст. ...
(1) Ъ?

(два пъти)

(2) Ъъъъъ... верно ли?

Ама - верно ли?

Верно ли?

(всеки път - с различен акцент и интонация)
Spoiler: show
Точно колкото и ти. Разбирай го както си искаш.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 19, 2008 12:16 am

Това в спойлера е вярно, но също така е разумна екстраполация :mrgreen:
This is it. Ground zero.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Feb 19, 2008 12:04 pm

Снощи изчетох новия ШД направо на един дъх-поздравления :yay: Много ми хареса идеята страничките да се отварят вътре в самото списание :) Добре е,че сте обърнали внимание на БГ фантастиката,разделите за анимето и киното кефят както винаги. А специални адмирации на Гаро за неговите включвания :mrgreen:
Image

lordsandro
Merchant

Post by lordsandro » Thu Feb 21, 2008 6:54 pm

Много хубав брой.
Особенно ми хареса откъса от първата книга за вещерите.
Искам само да попитам кога тази книга най-вероятно ще види бял свят на българският пазар?
И защо трябва да се направи феноменална( и печеливша) игра по една книга за да решат българските издатели да изцедят още малко пари от феновете( не че някой си е купил играта де :D ) и издават книгите чак сега? :roll:
Anger! Rage!! Wrath!!! Berserk!!!!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Feb 21, 2008 6:56 pm

lordsandro wrote:Много хубав брой.
Особенно ми хареса откъса от първата книга за вещерите.
Искам само да попитам кога тази книга най-вероятно ще види бял свят на българският пазар?
И защо трябва да се направи феноменална( и печеливша) игра по една книга за да решат българските издатели да изцедят още малко пари от феновете( не че някой си е купил играта де :D ) и издават книгите чак сега? :roll:
Да ти кажа бая хора си купиха играта. А пък поредицата за вещера и на английски я нямаше доскоро така че българските издатели хич не са закъснели.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Feb 21, 2008 7:17 pm

Аз само да благодаря за хубавите думи :ninja: Значи все пак някой чете музиката :) и другите "включвания" :oops:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Feb 21, 2008 11:40 pm

Леле жестоко за Вещера, аз въобще не съм погледнал фърст луук, защото съм загубен. Баси кефа, със страшна сила ще си ги купя. За пореден път ЕВАЛА на Инфодар!

ysn
Merchant

Post by ysn » Fri Feb 22, 2008 1:57 pm

Доколкото ми е известно успехът на играта е имал влияние над българското издание с това, че излизането на книгата е сложено в бързата лента за първата четвърт на тази година, докато други неща са били сръчкани по-назад. Ако е имало някакво забавяне, то е било защото книгата е превеждана от оригиналния полски език, а не е правено препревеждане на английския превод, каквато обикновено е практиката при наличен англоезичен текст. Може и да бъркам, де :)
Сигурен съм, че рано или късно ще обявят нещо на сайта си, обикновено пускат анонси за новите неща между седмица и месец преди излизането им, в зависимост как се движат с вътрешния си график.