Февруари '08

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

Кой най ви се гледа (на кино)?

Michael Clayton
0
No votes
Rambo 4
4
10%
Sweeney Todd
13
33%
Jumper
2
5%
The Kite Runner
2
5%
Stephen King's The Mist
2
5%
The Water Horse: Legend of the Deep
1
3%
There Will Be Blood
2
5%
друг
4
10%
никой
9
23%

Total votes: 39

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 8:58 pm

Не, какво не бих дал да видя лицата на хората, платили за трилър/ужас и получили това: http://www.youtube.com/watch?v=v_mW8mBzmHo :lol:
И с Хард Кенди е подобна история май де, но не чак толкоз. А и него поне ни го спестиха на кино. :roll:

П.П.: Тия пет човека гласували досега с последната опция, защо според вас не ходят на кино? :(
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Jan 30, 2008 9:08 pm

shayhiri, първо го гледай Хард Кенди-то, а после изказвай мнение.

Валери, ако го дръпнеш някога Уикър Мен, опитай. Ако ли не успееш да го изгледаш, поне си пусни края. :wink: Макар, че правилният беше този филм. Дори помня, че май беше спечелил нещо. Но не Оскар де.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 9:21 pm

BaYa wrote:shayhiri, първо го гледай Хард Кенди-то, а после изказвай мнение.
Е пробвах - ма умирам от смях само при идеята за такъв сюжет, така че за мен поне ефектът си е съпоставим с въпросния "трилър/ужас" с плешивия Кейдж. :) http://www.youtube.com/watch?v=v_mW8mBzmHo Раздаващ юмруци в женски мутри, навлякъл мечи костюм. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Jan 30, 2008 9:29 pm

Мда, за мен ефектът от Хард Кенди, пък беше много удовлетворяващ и разтоварващ. И малката го "оправи" вместо мен. Много натрупана ярост ми разтовари и го "изживях" прекрасно. :P

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 30, 2008 10:02 pm

И с Хард Кенди е подобна история май де, но не чак толкоз. А и него поне ни го спестиха на кино.
Много ти разбира на теб главундрата, братче...Минат не минат няколко дни и дропваш някакъв бисер тук.

ПЪРВО го гледай и след това говори.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 10:09 pm

Зариби ме! 8-) Чакам.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 30, 2008 10:10 pm

Омг, не е убер як, но не е и тъп. Хубав психологически филм на болна тема с горе-долу свястна актьорска игра, развиващ се на едно-единствено местенце. Това е.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 10:15 pm

Тенкс! :thumbsup: Връзва се с това, което аз знам. Проблемът за мен е точно в болната тема и още по-болната й трактовка, но тва не е универсален минус на филма (още повече, че посланието му е доста двусмислено и отворено за интерпретация), така че приемам изцяло твоето описание и млъквам.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Jan 30, 2008 10:22 pm

Ами, shayhiri, гледай го с ръце ... между краката ако толкова се вживяваш. :rofl:
Но имам чувството, че това си е просто още едно торпедо шушури, от тея дето редовно ръсиш, за да предизвикваш аудиенцията. :spite:
Другата възможност, към която също съм склонна, е че просто не знаеш да гледаш филми като хората. А ги гледаш като скотовъдец - крава, само професионално. И да знаеш, така съвсем се губи трепетта от кино; само се разтреперва джоба, от цената му. :smug:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 10:27 pm

Също хубав пост. :)

Някой тук, да се върнем на темата, смята ли да гледа Рамбо на голям екран - освен дежурните нас с Валери и Гаро и там третия дето е гласувал за него?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 30, 2008 10:30 pm

Еми ако ме изчакате до другата седмица - да. Този петък съм остър пас.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 30, 2008 10:56 pm

Няма да те чакаме пък. :bigtongue:
Аз в петък няма да мога. :( Ако има някаква организация за по-натам може да джойна. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Jan 31, 2008 1:13 pm

За бога братя,не си причинявайте този филм. Много жалко за Ник Кейдж,че се е съгласил да играе в подобно нещо. През цялото време очаквах нещо да се случи ала уви-включително и един от най-глупавите ендинги на филми,които съм виждала :shock:
Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 31, 2008 1:30 pm

Ние говорим за Рамбо. :wink: Не за тъпия филм с Кейдж. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Feb 01, 2008 6:18 pm

Пускам актуалната програма за всеки случай:

01.02.2008:
Butterfly on a Wheel
Rambo IV

08.02.2008:
Sweeny Todd
Charlie Wilson's War

15.02.2008:
Jumper (D&D)