Хийт Леджър 1979-2008
По последно инфо е боледувал в момента от някаква пневмония и е пиел и други лекарства, та е напълно възможно просто да е малшанс и кофти комбинация :/
Все тая де човека си е отишъл.
Да почива в мир
Все тая де човека си е отишъл.
Да почива в мир

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- BaYa
- Forsaken
Мда, и по това което изчетох до сега, също изглежда злополука. Преди няколко месеца се е оплаквал, че докато са снимали поредният Батман, не можел да спи.
И лекар му е предписал сънотворни. А белите с омесване стават много лесно. 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
http://www.godhatesfags.com/written/fli ... untain.pdf
Повръща ми се,ей!
Как може да има хора,дет са хем толкоз малоумни,прости и ограничени,хем да нямат никакво уважение към мъртвите и близките им!Дано не им позволят да превърнат погребението в цирк.

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Направо нямам думи.Heath Ledger thought it was great fun defying God Almighty and His plain word; to wit: God Hates Fags! & Fag-Enablers! Ergo, God hates the sordid, tacky bucket of slime seasoned with vomit known as 'Brokeback Mountain' - and He hates all persons having anything whatsoever to do with it.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Като ми кааха първо,реших,че приятелите ми се шегуват, после го съобщиха по телевизията и никакви шеги >.< в "Като рицарите" беше страхотен, имаше толкова свежо излъчване и беше забавен.Пуф,R.I.P., имаше дъщеричка на две години, а вестниците бива ли така да гонят сензации?
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.