ако ше се цикли и с конзолки и се гледат филмета нещо такова кат моя е яко, ма се пак ++ пари е ;(
http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09027209
Moderator: Moridin
Muad_Dib wrote:Да ви еба и в безмислените постове, особено този на Йоан...
Еми ще трябва да го карам на леко разтеглено, пари за телевизор скоро няма да имам, поне да е хубав монитор, над 600 лева дори с рождения ми ден не мога да събера от родата, така че като си мушна дипломата и стана ОПАСЕН (ТМ). Засега това ми е вариантът.AlDim wrote:Лъжат за 16:9, щом е с 1680x1050 native разделителна. Освен това има само аналогов вход (D-Sub), което е безумно днешно време.
Казах ти - трябва ти 16:9 ТВ. Върши работа и ТВ панел без тунер (попадал съм на такива). Има и монитори с aspect опция, която автоматично нагажда образа, но (поредното тотална дебилия, просто някой трябва да заколи производителите!) те пък често не поддържат рисайз към 16:9 и 4:3 за 720x480, което е anamorphic разделителната на повечето DVD Player-и и конзоли от предишно поколение. Такъв е случаят с монитора на Христина, който практически е неизползваем с PS2 (да не говорим, че има ужасяваш deinterlace).
Обясни плс. Какъв е този вход и какъв трябва да е и на Самсунгите дали е по-як?:)Освен това има само аналогов вход (D-Sub), което е безумно днешно време.
Основният момент е следния - ако го свързваш през аналогов вход, тогава ще имаш превръщане на цифровата информация върху диска в аналогава, и после обратно в цифрова към монитора. Основната разлика е по-бавен трансфер, т.е. по-насечена картина при по-високи разделителни способности. Но това може да се долови при наистина качествено видео, иначе все тая.Moridin wrote:Ами това нали го обяснявахме - има аналогов вход (VGA) и цифров вход (DVI). Няма някаква особена разлика в картината поне според мен и поне при изход от видеокартата, но ако ще го ползваш за бокса, май цифровият е по-добър, нямам представа, Сашо да каже.
Muad_Dib wrote:хахахахахахахахах.Skywalker wrote:hahaha pugsley=6kumbata,zaredil si e torbata s lafove za baq dulgo vreme
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 3 guests