Януари '08
Тва кво означава, че гейм новелизациите се броят за литература?
It's news to me.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Е определено отстъпва на поредицата за Пришълците, която е велика, но филма си е съвсем добър. Има си кръв в изобилие и гнусни сценки (евала че не са се съобразявали с никакви рейтинги и подобни тъпотии
), хората си мрат като мухи, абе изобщо пълна програма. Какво може да иска повече човек от подобен филм.
Дано направят продължение. Този път си заслужава. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- tigermaster
- Elder God
Филм, чиято реклама е, че са използвани над 600 литра кръв, няма да гледам. Няма никакъв шанс да ме стресне - най-много да ми се доповръща, а аз избягвам филми, които ми разстройват стомаха.Skywalker wrote:Duno ti e glavata,ti kvo poe4e o4akva6 ot takuv film?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
DELgado wrote:Е определено отстъпва на поредицата за Пришълците, която е велика, но филма си е съвсем добър. Има си кръв в изобилие и гнусни сценки (евала че не са се съобразявали с никакви рейтинги и подобни тъпотии), хората си мрат като мухи, абе изобщо пълна програма. Какво може да иска повече човек от подобен филм.
Дано направят продължение. Този път си заслужава.
- Spoiler: show
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...