Среща навън

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

kalein
Arcanist

Post by kalein » Wed Dec 19, 2007 3:11 pm

Пък аз разбрах какъв ще съм довечера. Тежко пиян. Но *хлъцццц!* лековито.

P.P. Впрочем, преди да се о(т)лигавя съвсем - Морв, запомни си тая мисъл:
Morwen wrote:Да ти кажа, вечно като има няква много спорна тема или Шайхът не е прочел някой както трябва или някак по почти свръхестествен начин се оказва, че всички ние не сме го разбрали.
Като излезе моето есе "Достатъчно" (в алманаха "Фантаstika 2007", дет го готвим за януари) - искам да го прочетеш и пак да поговорим върху горното. Барабар с всичко за маймуноправенето, ходенето сам по тъмна доба и т.н.

(А ще имаш възможност да я прочетеш, дори да не си купиш въпросния алманах. Обещавам.)

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Dec 19, 2007 3:32 pm

Всичко е толкова странно... :panda:
Тия общо десет страници някак са прелетяли покрай мен, без да ги усетя... Жалко :( Щото сега, като ги чета, ми се струва, че бих могъл и аз да кажа нещо кратичко, като човек, комуникирал няколко пъти с Алекс наживо, почти некомуникирал с Шайхири във форума, и следователно получил по-голяма доза от "правилния" вид впечатления за човека зад ника. Щях и един-два въпроса да му задам, ама нейсе.
Дано ми се отдаде възможността все пак.

Иначе искам само да отбележа, че съм в леко недоумение относно емоционалността и невъздържанието, което оная тема провокира, но няма да продължавам.

Калине, от прочетените твои постове май че долових най-вече общо недоволство по отношение на това как четем и как възприемаме форумната комуникация по принцип, намерило отдушник в темата с преображението на Алекс. И макар да не ми се понрави в известна степен лековатата ти (според мен) употреба на думичката "вие" - правилно или не, усетих и себе си включен във "вие" -то, наред с всички останали от този форум - и аз смятам, също като Жоро, че ако темата ти е интересна, може да я пуснеш. Може и да излезе нещо от нея.

kalein
Arcanist

Post by kalein » Wed Dec 19, 2007 3:51 pm

Trip wrote:И макар да не ми се понрави в известна степен лековатата ти (според мен) употреба на думичката "вие" - правилно или не, усетих и себе си включен във "вие" -то, наред с всички останали от този форум
Това, Емо, си е лично твой избор.

Поне ти няма да ме държиш виновен за него, да?

Що се отнася до темата - ами ще опитам,

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Dec 19, 2007 3:56 pm

То беше по-скоро инстинктивна реакция, отколкото избор. Но както ни подкара наедро-наедро, човек с основание би могъл да се съмнява дали е сред забърсаните, или не :) Тъй де, дано нещата се поконкретизират малко в евентуалната тема.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 19, 2007 4:05 pm

Roamer wrote:
Amelia wrote:Викам вместо пелин да глътнете някое друго хапче Литий. Така целият форум ще изкяри. :lol:
...I'm so happy cause today I've found my friends, they're in my head...? :) Мнееее, това не мога да го кажа, не и искрено... едно, че приятелите в главата ми съм ги намерил още в ранна детска възраст, а друго, че напоследък нема, нема, па току се случва да намеря и още някой, и все не в главата ми... :)
Ти мани въображаемите приятели. На тях не знам дали нещо ще им направи, ама поне манийните симптоми, които някои лица демострират, ще бъдат пооблекчени. :ghostche:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Dec 19, 2007 4:36 pm

Morwen wrote:Ми половината сте уредени значи. 8-)

Роум, вкусът ти за мезета е потресаващ, още малко и амаретото с кисели краставички... :lol:

Макар че знам ли, пелинът може и да върви... с някакво месо.
Мене пък скоро ме черпиха "Тийчърс" с карфиол и чорбаджийски чушлета :shock:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Dec 19, 2007 4:49 pm

Таа, така. От два дена не мога да влезна във форума. И влизам, и какво да видя: с изключение на Ксел, Емо и невключилите се в темата - вие сте изфирясали!! :hihi: Послушайте Амелия и да накупим мощно литии, и на мен може да ми е от полза! :mrgreen:
Първо - от кога отваряме втора тема, за няколко дни, посветена на Алекс/Шайхири. (И ще ме извиниш много Шушурка, ама това че си друг човек го разправяй на ... друг/а! :rofl: Мегаломанията не се лекува, за твоя информация.) Калинеее, скучаеш ли?? :violin:
Второ - Калине, потресена съм!!! Как можеш да се изнесеш точно когато пристигам в София и точно за времето което ще съм там!! :twisted: Вярно е, че не съм никак съгласна с теб на тема Шушурка, но защо така ми се цупиш!!! :mrgreen: :plez: :hihi:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Dec 19, 2007 5:35 pm

BaYa wrote:Второ - Калине, потресена съм!!! Как можеш да се изнесеш точно когато пристигам в София и точно за времето което ще съм там!! :twisted:
Ти Калин го остави, няма ли да се видим поне за 5 мин. на сода? То вярно, че платоничната любов е най-вероломното нещо, но чак такова пренебрежение :?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Dec 19, 2007 5:44 pm

Офтопик
Замълчах понеже дори не ми е хрумнало, че няма да се видим! :shock:
Край на офтопика
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!