На какъв език четете книгите?
Ами инфото го има на amazon.com или amazon.co.uk (за книги почти 100% задължително само от .com, щото английският слага много жестоки данъци).
Към цената, която виждаш на всеки артикул, се прибавя такса на артикул, а към цялата ти поръчка има още една обща такса. Точните суми ще ги намериш на "shipping rates and polices" най-долу в средата на началната страница.
За да поръчваш, ти трябва кредитна карта или дебитна Visa или Mastercard. И общо взето това е.
Към цената, която виждаш на всеки артикул, се прибавя такса на артикул, а към цялата ти поръчка има още една обща такса. Точните суми ще ги намериш на "shipping rates and polices" най-долу в средата на началната страница.
За да поръчваш, ти трябва кредитна карта или дебитна Visa или Mastercard. И общо взето това е.
And you can't dance with a devil on your back...
Аз да попитам кой вариант е по-добрия - да си поръчаш от амазон или да си купиш от българска книжарница? Цените може би са същите или не съвсем? Разбира се най-новите книги едва ли първо в България влизат, както и не толкова известните писатели, но все пак кои книжарници са известни със сравнително богатство на книги на английски?Roland wrote:От Амазон, но и в България се намират доста работи.
По мои наблюдения поне-Хеликон,някои от Пингвините и АБВ.hellside wrote: кои книжарници са известни със сравнително богатство на книги на английски?
Да го вземат дяволите,ако amazon marketplace-а(книгите втора употреба) доставяше до България щеше да е страхотно...

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Мисля, че книжарницата в Мола е една от най-добре заредените в София (България).
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
По-скоро е малко по-отдалечена от същинския център и за това често остават нещица там с повече време.Super M wrote:Мисля, че книжарницата в Мола е една от най-добре заредените в София (България).
Последните няколко месеца нещата изглеждат доста добре откъм книги на английски, например Темерер досега да съм си го взел няколко пъти, ако не беше почнала и промоцията в Александра+всичките тия подаръци....
- Interpreter
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn