Търся...
Moderator: Moridin
Ех да, жалко че малко като булдог в лицето 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Морв, майтапя се, спокойно.

Last edited by Алекс Султанов on Thu Dec 20, 2007 5:59 pm, edited 1 time in total.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Е ти ебати и въпроса зададе за 100 000 лева просто.Bat Garo Still Rots wrote:Е щом се оправя с ПОПЛАВЪКА мисля другото и е простеноXellos wrote:Ех да, жалко че малко като булдог в лицето
Убихте моя въпрос значи

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Еееми ше точиш лиги за са само на компа, ма ше поразровим де, само в името на науката разбира се.
Не мое да го нема и на 4гб формат, чак пък толкоз да се изнасилват нещта не е нужно. 

Да определено беше много яко Гаро като ми го пусна.Bat Garo Still Rots wrote:Victoria's Secret Fashion Show 2007Няма да ти казвам колко яко изглежда с такова качество!

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Moridin
- Global Moderator
1) Търся най-силното лепило, което знаете, да ми кажете
Трябва ми за лепене на конци, стъкло, метал, кожа и хартия, не трябва да е секундно, но трябва да е максимално здраво и да издържа на вода. Препоръчаха ми едно епоксидно лепило, дето се смесват лепило и втвърдител, обаче това е толкова убер-мега токсично, че ме е страх да работя с него
2) Търся информация къде в София се депонират опасни отпадъци, за да мога да изхвърля въпросното епоксидно лепило

2) Търся информация къде в София се депонират опасни отпадъци, за да мога да изхвърля въпросното епоксидно лепило

This is it. Ground zero.
To тия смеските се втвърдяват адски бързо ;( Иначе лепат зле. Пистолет нагревател със силикон си земи 

Last edited by Xellos on Tue Dec 25, 2007 5:53 pm, edited 1 time in total.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator