Това е емпирично твърдение и няма нищо общо с логиката.
shayhiri wrote:Айде сега.Vash wrote:И отиде Watchmen, единственият комикс, спечелил Хюго и част от класацията на Таймс за стоте най-добри книги от 1923 г. насам. Но ти, естествено, дори не си чувал за него.Специално мислех да го спомена, но:
а) кога ще се научите, че изключенията само потвърждават правилото?Елементарна логика, баси.
б) не съм го чел (и не смятам, добре че правят филм)
в) предполагам, че изобщо не е супергеройски комикс в истинския смисъл, а просто използва чудовищната инхерентна глупост на жанра, за да я обърне в свой плюс (както Пратчет с фентъзито)
Батман е евтин супергеройски комикс
А колко и кои комикси (супергеройски или други) изобщо си чел, о Всезнаещи Царю На Предположенията? Защото такива обобщения малко ми мязат на "като малък четох Пипи Дългото Чорапче, Малкия Мук и Ян Бибиян. От това си правя извода, че всички книги са предназначени само за деца. Сега съм пораснал и следователно вече не чета книги, защото не са за възрастни".всички супергеройски комикси са евтини
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
А, престанах да му се връзвам. Вече се забавлявам неистово.Muad_Dib wrote:Христо, не му се връзвай
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами как да ти кажа... мненията ти често пъти са прекрасен образец на закона "Всяко действие си има противодействие". Или иначе казано "Кой каквато попара си надроби, такава ще сърба". Ако не ти харесва на вкус, промени съставките - от теб зависи.shayhiri wrote:Е, добре баси, вече имам uncanny чувството, че знам как ще ме нападнете още докато пускам някаквото си там мнение.Рол, пусни му темата на човека като е казал, пък аз ще пробвам да се самобанна за някакъв период щом ше ме ядете така.
AlDim wrote:Нека помисля...
- Batman Begins смуче магарешки топки и драйфа, задавен от космите.
- Batman има жестока уникална атмосфера, готина историйка, страхотни персонажи и актьори да ги играят (няма нужда да изброявам), ебати якия Батмобил! и въобще си е мрачно-хумoристично-психопатски, вместо мрачно-мрачен в мрака като оня на Нолан.
п.п. Но поздравявам Рольо-кун, че си е върнал желанието за праведен крачетропащ гняв
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests