Разтърсваща вест ще бъде премълчана в Цитаделата (СПОЙЛЕРИ)
Приемам сравнението само ако ми цитираш създателя на Наруто, обявяващ самодоволно на всеослушание, че един от главните герои винаги е бил педал. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не че нещо ама Наруто е аниме, което директно го прехвърля в графата ми с "Аз съм Гей" пройзведения.
Това беше пошло изказване ^^
Уви, не мога да ти намеря информация. Иначе, голяма работа че Дъмбълдор бил гей. Живея в общество където масово се харесва Азис. Мислиш ли, че тоя факт за Дъмбо би ме впечатлил
Това беше пошло изказване ^^
Уви, не мога да ти намеря информация. Иначе, голяма работа че Дъмбълдор бил гей. Живея в общество където масово се харесва Азис. Мислиш ли, че тоя факт за Дъмбо би ме впечатлил
- tigermaster
- Elder God
Самият факт, че пишеш тук, аргументираш се и правиш сравнения, показва, че новината за Дъмбълдор те е впечатлила достатъчно.inkheart wrote:Живея в общество където масово се харесва Азис. Мислиш ли, че тоя факт за Дъмбо би ме впечатлил
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
You Fail
Ако ме познаваше щеше да знаеш, че мразя Хари Потър. Впечатляваме единствено факта, че хора харесващи гей пройзведенията на Робин Хоб се заливат от злорадост =)

Last edited by inkheart on Fri Oct 26, 2007 8:31 pm, edited 1 time in total.
Подозирам, че Хоб е направо жена, ти мани!

А за горното поздравления. Само да не те одуши Спарх.Ако ме познаваше щеше да знаеш, че мразя Хари Потър.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми честно казано не мисля, а колкото до тва...ми след две - три добри попадения от рода на Мартин и Японските загадки, въпросната новина може само малко да ме изненада, но не и чак толкова да ме шокира. Иначе съм съгласен, че това я разделечава малко от клишето, но явно само на мен ми се струва като "спусната с парашут" тая новинка. Просто наистина в книгите няма нищо такова. Но сега в крайна сметка...Super M wrote:Не знам дали новината е щяла да бъде премълчана в "Цитаделата" ама с тази тема определено ще ги провокираш да я сложат.
- tigermaster
- Elder God
Това какво мразиш и какво те впечатлява са различни неща.inkheart wrote:You FailАко ме познаваше щеше да знаеш, че мразя Хари Потър. Впечатляваме единствено факта, че хора харесващи гей пройзведенията на Робин Хоб се заливат от злорадост =)
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Обаче Спарки как във всеки пост има нещо ново за казване... Талант си е това.
Ето нещо свързано с темата:
http://www.spikedhumor.com/articles/130 ... rmann.html