Иначе Ериксън рядко е като за Вагнер според мен

Как да е, мисля, че и за статията се каза квото можеше да се каже, нека не оспамваме темата. Ако някой има да пише нещо по броя на Старлайтер, да заповяда.
Moderator: Moridin
Картинка.Interpreter wrote:Мдаа... Много ме дразни като надуе някой комшия "Цуни ме тук, барни ме там" или нещо такова. Но веднъж в Аспарухово реших да си взема вечерната биричка в едно заведение, където дуеха яко чалга и някъде към третия джин, при гледката с кършещите крехки снаги 17 г. момета, на фона на твърде сантиментални стихчета солени сълзи сами рукнаха по бели образи, заради улетяла младостВ смисъл, както казваше един добър приятел от рейнджърските години, върл естет и душевед, всеки има право на лош вкус понякога
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Roland wrote:Аз пък мисля, че по това каква музика слуша един човек, можеш да си направиш доста точна сметка какъв е. Сори, ма разликата е ДОСТА по-съществена от тая между футболните отбори.
Кой не чете внимателно, съкровище?Roland wrote:Ми виж, музикални помияри като Пъгсли примерно няма да седна да им правя психопрофил по това, че част от нещата, които слушат, са чалга (макар че последно време имам чувството, че само това слуша), но за човек, на когото това му е предпочитаната за слушане музика, определено ще си извадя съответните изводи, пък ако ще и изобщо да не му е важна.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests