Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...
За ****** преместил мнението и кръстил темата, по крайно тъп начин. Ако не вярваш на мен, вярвай на imdb-то:
The Mummy
Genre: Action / Adventure / Comedy / Fantasy / Horror / Thriller
The Mummy Returns
Genre: Action / Adventure / Fantasy / Horror / Thriller
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Genre: Action / Adventure / Comedy / Fantasy
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Pirates of the Caribbean: At World's End
El laberinto del fauno
Genre:Drama / Fantasy / Thriller
Sleepy Hollow
Genre: Fantasy / Horror / Thriller
За Уве е ясно, че го казах с насмешка, въпреки че си чакам Postal, но това е друга тема. Не ми се вярва да е нужно да обяснявам, че специално за неговия филм беше написано за майтапа, на някой, ама явно има, след като пиша това.
И само някой да посмее да каже, че фентъзито не е написано първо, прави дадения филм по-малко фентъзи. За справка, да се види властелинът. И там фентъзито е на 3 място поставено.
The Mummy
Genre: Action / Adventure / Comedy / Fantasy / Horror / Thriller
The Mummy Returns
Genre: Action / Adventure / Fantasy / Horror / Thriller
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Pirates of the Caribbean: At World's End
El laberinto del fauno
Genre:Drama / Fantasy / Thriller
Sleepy Hollow
Genre: Fantasy / Horror / Thriller
За Уве е ясно, че го казах с насмешка, въпреки че си чакам Postal, но това е друга тема. Не ми се вярва да е нужно да обяснявам, че специално за неговия филм беше написано за майтапа, на някой, ама явно има, след като пиша това.
И само някой да посмее да каже, че фентъзито не е написано първо, прави дадения филм по-малко фентъзи. За справка, да се види властелинът. И там фентъзито е на 3 място поставено.
Това е поради простата причина, че жанровете са подредени по азбучен ред, ако не сте забелязали.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
В IMDB фентъзи е практически ВСЕКИ филм, отвори топ 10 и ще се увериш. Този тип сайтове винаги блъскат по сто жанра под всяко заглавие, за да ги намира търсачката.
И понеже АЗ преместих постовете, с идеята да изолирам Уве Бол-чата, исках да питам, какво стои зад звездичките, сладкишче мое?
И понеже АЗ преместих постовете, с идеята да изолирам Уве Бол-чата, исках да питам, какво стои зад звездичките, сладкишче мое?

And you can't dance with a devil on your back...
Жанровите определения на IMDB са доста зле. Ако им погледнеш стоте фентъзита с най-висок рейтинг ще намериш примерно 20 анимации и разни други филмчета, който са доста далече от чистото фентъзи. Доколкото си спомням никой не спори че Мумията или Карибски пирати са фентъзита. Обаче по-скоро спадат към комедийно приключенски филми според мен. Просто фентъзи елемнта в тях е само за фон.Roland wrote:В IMDB фентъзи е практически ВСЕКИ филм, отвори топ 10 и ще се увериш. Този тип сайтове винаги блъскат по сто жанра под всяко заглавие, за да ги намира търсачката.
- tigermaster
- Elder God
Така любимата ми китайска авиация във филм за американски фермер-революционер изглежда странно. Поне в трейлъра. И не ме израдва много, честно казано.shayhiri wrote:Имаше визия и бойни изкуства.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Хора, не сте прави. Аз пък мисля, че Уве-то е институция и човек трябва поне веднъж в живота си да види негов филм на голям екран, както и да притежава поне едно марково негово ДВД (наскоро видях Блъдрейн за 3 долара, ма не знам що не си го купих...). Човекът заслужава уважение - все пак е най-големият в нещо, пък било то и в правенето на най-лошите филми на планетата.
А и аз съм голяма почитателка на неговите ВТФ секс сцени и ми се ще да видя сегашната как я е замислил.
Та шайхири, ако ме изчакаш да се прибера, може да отидем заедно.

А и аз съм голяма почитателка на неговите ВТФ секс сцени и ми се ще да видя сегашната как я е замислил.

Та шайхири, ако ме изчакаш да се прибера, може да отидем заедно.

- The Dragon
- Elder God
- Lubimetz13
- Mistborn
Абе не съм съвсем съгласна с последния коментар в тази тема. Вземете който и да е филм по Диема и ще видите, че има и по-ниско. Всички като Бой до смърт, Специални части, Удобна мишена и др подобни направо са в отделна категория Bottom. Коментара на един зрител на imdb за Въздушен удар беше "Взех го от видеотеката за $1 и пак се чувствам прецакан".
Диемите да не са на Ну Имадже?

Диемите да не са на Ну Имадже?
Last edited by Morgana on Sat Oct 06, 2007 5:20 pm, edited 1 time in total.
pulled out
- Lubimetz13
- Mistborn
- BaYa
- Forsaken
Lubimetz-o, нещо такова ли имаш предвид?Lubimetz13 wrote: ... като флуоресцентно изображение на мъжки полов орган ...
- Spoiler: show

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
BaYa, това е обикновен небостъргач.
Ех тва женско надсъзнание.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми всъщност твърде много барселонци - и жени, и мъже - го смятат за нещо доста различно от "обикновен небостъргач"... нещо, което съвсем и безвъзвратно омаза пейзажа (и skyline, и изобщо)... нещо, което твърде много хора - и жени, и мъже - наричат с един съвсем определен прякор, нямащ нищо общо с под- и над-съзнанията им, а само с ефекта от изпльоскването му насред иначе прекрасния град
И... за това дори е ставало дума из този форум, и би трябвало да го знаеш... ама както и да е 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.