Dragoneye is no more...
Moderator: Moridin
ее съвсем се размечта па ти. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
аууууу, как не се сетих за кастрацията първа, ама тогава щяха да станат зян девиците
за самия разказ - там ще си го обсъждаме, разбира се, но народът, дето има свои герой в действието, поства тук.... освен това разказът, съответно темата е за Драгънай и мисля, че е на правилното място и въпроса ми, зададен по-горе - всеки един съгласен ли е да му се ползва героя...
а ти вземи надрастни това "не го ща, ама не си го и давам"... споко, не сме примряли за селестина...

за самия разказ - там ще си го обсъждаме, разбира се, но народът, дето има свои герой в действието, поства тук.... освен това разказът, съответно темата е за Драгънай и мисля, че е на правилното място и въпроса ми, зададен по-горе - всеки един съгласен ли е да му се ползва героя...
а ти вземи надрастни това "не го ща, ама не си го и давам"... споко, не сме примряли за селестина...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Може би не се изразих правилно. Никого не съм спрял да си каже дали го дава, или не го дава, но сигурно и самичка ще забележиш, че в предишната страница сте само двамата с Браги. Е те това, значи, не в тоя форум, ако не е проблем.
За надрастване няма да приказваме, харесвам си го героя и не виждам що трябва го оставям точно пък във вашите ръце, сори.
А мнението ти за какво е подходящ топикът, боя се, не ми е приоритет.
За надрастване няма да приказваме, харесвам си го героя и не виждам що трябва го оставям точно пък във вашите ръце, сори.
А мнението ти за какво е подходящ топикът, боя се, не ми е приоритет.
And you can't dance with a devil on your back...
а би трябвало...Roland of Gilead wrote:А мнението ти за какво е подходящ топикът, боя се, не ми е приоритет.
за останалото - явно хората, които съм попитала още не са го видели? вероятността е твърде голяма, мисля... защото се вижда, че с Браги това го натворихме за отрицателно време... какво да се прави - не успяхме да се включим в "телефонната" дискусия овреме, та тука да не останем по-назад... та аз си чакам отговори и от останалите, де, за теб разбрахме...
Да, още преди няколко дни видях, че за съжаление има друга страница на сайта... Ся, на мен пазенето на стари теми не е "безцелен фетишизъм", беше ми като семеен албум някакси. Обаче няма какво да се направи...
Аз пазя някъде първите хроники и задругата (за съжаление на леко бъгнат файл) и вторите хроники до някъде, може би първите петнайсетина глави.
Аз пазя някъде първите хроники и задругата (за съжаление на леко бъгнат файл) и вторите хроники до някъде, може би първите петнайсетина глави.
Last edited by Morwen on Thu Apr 22, 2004 6:52 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Ми аз съм съгласна, дори бих писала при наличие на време и вдъхновение, но да видим...Tais wrote:та? тези, дето са писали или са ползвани като герои съгласни ли са да продължи в Портала на Сивостен? Берик? Морвен? Роланд? Алексис? Търмит? Драгън? Моарейн? Елейн? Ниеле? Дийм? (дано не съм пропуснала някого) както и Ян, Моридин, Гибли и Колибри за ползването на героите им? аз Джони сама ще го попитам, но той едва ли ще е против, още повече, че поства в Сивостен... Браги, теб не те питам, защото ти го предложи - пиша те съгласен :P предполагам и Вер няма да има против - ще го попитам, разбира се...
I don't wanna die
Обещавам, да не те изрусявамеMorwen wrote:Ми аз съм съгласна, дори бих писала при наличие на време и вдъхновение, но да видим...

Гиб, да приемам ли, че ти нямаш против? а Алексис ще питам непременно, защото се надявам тя и да пише...

Що за проява на лош вкус - Морви изрусена
. Не искам и да си представям дори...виж със зелена коса по ще й отива
Повествованието за моята скромна героиня завърши по особено подходящ начин така че да не създава сюжетни проблеми. Тя просто изчезна и толкоз. Не си давам правата, иначе ще ви съдя
. Пък ако ми се припише винаги мога да я "появя" отнякъде...
Марфа, Роланд ми е пращал някакви "Хроники", но нямам представа колко са точно и кои, ако искаш ще ти пратя на пощата.

Повествованието за моята скромна героиня завърши по особено подходящ начин така че да не създава сюжетни проблеми. Тя просто изчезна и толкоз. Не си давам правата, иначе ще ви съдя

Марфа, Роланд ми е пращал някакви "Хроники", но нямам представа колко са точно и кои, ако искаш ще ти пратя на пощата.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
След щателен преглед, се оказа, че Роланд има в себе си Новите Хроники до:
Това е от мен, 107 страници Уърд...ГЛАВА 25
В която Марфа за пореден път се опитва да придаде смисъл на Пътуването; освен това има среща с висок мургав непознат; стават и други работи; ма без пари толкоз ша казвам
And you can't dance with a devil on your back...