Пич веднага отивай да се срамуваш в ъгъла!!!!!tigermaster wrote:Кой е пък тоя?Scourge wrote:маклейн ги хапва такива за закуска![]()
ениуей, истинският versus с незнаен отговор е рамбо vs маклейн
UNTIL DEATH!!!!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- tigermaster
- Elder God
Реших, че Маклейн е някакъв кинобиткаджия като Ван Дам. Не усетих кога от "актьори" сте минали на герои. Аз, между другото, снощи гледах най-после "Умирай трудно 4" - направете му свястно ревю в следващия брой на списанието. "Ако аз не се справя, изпратете няколко отряда от специалните части." Култ просто, култ!
Last edited by tigermaster on Sat Jul 28, 2007 8:31 pm, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Горният цитат е малце изваден от контекста.tigermaster wrote:"Ако аз не се справя, изпратете няколко отряда от специалните части."
Аз пък се кефя на тоя. Bitch had it coming!The Warlock: [to Matt] Why did you bring a cop to my command center?
John McClane: Command center? [laughs] It's a basement!
John McClane: Mai? Asian chick, likes to kick people? Yeah, last time I saw her she was at the bottom of an elevator shaft with an SUV rammed up her ass.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
Малце е изваден от контекста, ама пък казва достатъчно за дейността на героя в този конкретен филм. Който ще е грандиозното зрелище на тази година просто. Жалко само, че Джон Маклейн не остана по потник накрая.shayhiri wrote:Горният цитат е малце изваден от контекста.tigermaster wrote:"Ако аз не се справя, изпратете няколко отряда от специалните части."
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Бачо ви Сегал все още може да ступа всичкото кино актьор мене ако питате. Предполагам, че Джет Ли би могъл да му се поопъне, но разликата в килата и размерите просто им е много голяма.
Миналата година Сегал направи един семинар по айкидо в София, аз не ходих тогава, но един мой добър приятел го изкара, и според него Сегал все още си е машина, а и 7 дан + доджо в Японско не се получават току-така. Иначе по филмите си ползва общо 5-6 базови техники като цяло, но то повече не му и трябват
П.С. Доколкото знам, Уесли Снайпс не е тренирал никакви бойни изкуства, просто има добри хореографи. Може и да бъркам, де, ма не ми се занимава да питам гугльо сега.
Миналата година Сегал направи един семинар по айкидо в София, аз не ходих тогава, но един мой добър приятел го изкара, и според него Сегал все още си е машина, а и 7 дан + доджо в Японско не се получават току-така. Иначе по филмите си ползва общо 5-6 базови техники като цяло, но то повече не му и трябват
П.С. Доколкото знам, Уесли Снайпс не е тренирал никакви бойни изкуства, просто има добри хореографи. Може и да бъркам, де, ма не ми се занимава да питам гугльо сега.
Elves dig rocket launchers.
- tigermaster
- Elder God
Уесли Снайпс има пети дан по карате. Изучавал е доста време и разни стилове кунг-фу.termit wrote: П.С. Доколкото знам, Уесли Снайпс не е тренирал никакви бойни изкуства, просто има добри хореографи. Може и да бъркам, де, ма не ми се занимава да питам гугльо сега.
Гледайте какъв прекрасен актьор, режисьор и музикант е Стивън Сегал.
http://imdb.com/name/nm0000219/awards
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Hhahah Нико не си губи времето 
http://style.rbc.ru/luxury/2007/07/30/32613.shtml
http://style.rbc.ru/luxury/2007/07/30/32613.shtml
Стивен Сигал занимается дизайном часов в перерывах между съемками и поездками по миру со своей группой Thunderbox.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Oт кога чакам нещо свежо да се появиRoland wrote:They put him in a coma, now he's going to put them out of their misery.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- tigermaster
- Elder God
Този съм го гледал само в един, но за сметка на това доста читав филм - "Ла Бамба".Roland wrote:Което не може да не ме подсети за АБСОЛЮТНИЯ ми фаворит - Лу Даймънд Филипс!
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Нъц, Лу няма да го пипашRoland wrote:Което не може да не ме подсети за АБСОЛЮТНИЯ ми фаворит - Лу Даймънд Филипс!
http://www.youtube.com/watch?v=ij3oMGPgPc4
Едит: иначе в Young Guns (въпросния филм с Емилио Естевес, Кийфър Съдърланд, както и Чарли Шийн в първата част) беше доста читав.
This signature is not yet rated