Heat. Heat never changes.
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
sissies
Преди 3 години в стария ми офис бяхме в стая 16 квадрата с югозападно изложение и без климатик или вентилатор- 6 компютъра и една телефонна централа работещи денонощно. 3ма души - Аз, Костадин и един друг колега. Стаята по стар комунистически стил беше обзаведена с тъмна дървена ламперия. Нямаше щори а единия прозорец не се отваряше. Точно тогава трябваше да калибрираме едни термометри и се проведе следния разговор:
- Каква е температурата според устройството?
- 42 градуса.
- Шефа - повредено е.
Правим допълнителни измервания - беше работещо!
И така цяло лято
Миналата година в Бургас имах няколко подобни преживявания в един офис - там беше още по-зле.
А за сегашните жеги - ами не са много приятни - но понеже не ползвам градски транспорт, а само колело - не се усещат толкова. А и климатика блаженно държи 16 градуса вкъщи - та като се прибера да се охлаждат страстите силно

Преди 3 години в стария ми офис бяхме в стая 16 квадрата с югозападно изложение и без климатик или вентилатор- 6 компютъра и една телефонна централа работещи денонощно. 3ма души - Аз, Костадин и един друг колега. Стаята по стар комунистически стил беше обзаведена с тъмна дървена ламперия. Нямаше щори а единия прозорец не се отваряше. Точно тогава трябваше да калибрираме едни термометри и се проведе следния разговор:
- Каква е температурата според устройството?
- 42 градуса.
- Шефа - повредено е.
Правим допълнителни измервания - беше работещо!
И така цяло лято

Миналата година в Бургас имах няколко подобни преживявания в един офис - там беше още по-зле.
А за сегашните жеги - ами не са много приятни - но понеже не ползвам градски транспорт, а само колело - не се усещат толкова. А и климатика блаженно държи 16 градуса вкъщи - та като се прибера да се охлаждат страстите силно

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
А днес на Витоша до към 12 на обяд колко беше яко
Духаше ветрец и в един момент на открития лифт дори ми стана студено...безценно
Но преди да налазят цяло стадо софиянци с малките си горе наистина е съвсем приятно и бирено-кебапчесто. После обаче по пътя към София втасваш и се прибираш убит. Но горе е супер! Првпоръчвам 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Ехаа уикенда в Балкана си беше културно топъл, верно не се наложи дълъг ръкав до нощите да обличам, ма все пак сенчица, ветрец... бе културна работа. Ся съм изгорял и червен като рак ма кво да се праи плажните масла съкс. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ееех аматьори с тая Витоша.
Аз пък вчера се спасих от жегата с една разходка до пещера Снежанка.
Освен, че се нагледах на природни красоти, изкарах един час на температура 8 градуса (както обясниха, тва била постоянната температура в пещерата), след което седнахме на едно заведенийце до Пещера, разположено близо да планинска рекичка, и се напорках със студена кола - кеффф.
После на връщане ми се е... мамата докато шофирах 150 км в най-голямата жега, но си струваше.
П.С. Като се върнахме, минах през Техномаркет И Технополис с идеята да се сдобия с вентилатор, ма нъцки - бяха ги изкупили. В Техномаркет ми взеха последния изпод носа
Аз пък вчера се спасих от жегата с една разходка до пещера Снежанка.
Освен, че се нагледах на природни красоти, изкарах един час на температура 8 градуса (както обясниха, тва била постоянната температура в пещерата), след което седнахме на едно заведенийце до Пещера, разположено близо да планинска рекичка, и се напорках със студена кола - кеффф.
После на връщане ми се е... мамата докато шофирах 150 км в най-голямата жега, но си струваше.
П.С. Като се върнахме, минах през Техномаркет И Технополис с идеята да се сдобия с вентилатор, ма нъцки - бяха ги изкупили. В Техномаркет ми взеха последния изпод носа

Elves dig rocket launchers.
Мдаа вентилатор, трее зема от железарията един до нас. Щото си е далече от мене да ме дразни, пък си охлажда помещението прилично
В офиса са с климатика е баааси кефа. Мдам пещеричките са добра опция 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Офисът поне е в стара тухлена сграда и таваните са високи, на сянка е и става течение. И без климатик се търпи.
А вкъщи въпреки 25-те градуса, които си държи климатика пак ми е горещо. В упътванията имаше рази писания да не се допуска разлика във вътрешната и външната температура повече от 5 градуса. ВТФ... ако навън е 39, аз на 34 ли да седя...
А вкъщи въпреки 25-те градуса, които си държи климатика пак ми е горещо. В упътванията имаше рази писания да не се допуска разлика във вътрешната и външната температура повече от 5 градуса. ВТФ... ако навън е 39, аз на 34 ли да седя...
Last edited by Elayne on Mon Jun 25, 2007 2:20 pm, edited 1 time in total.