Мое лично мнение (да, май като че ли съвпада с това на някои други, но това не му пречи да си е и мое лично мнение

Amelia wrote:Ъм, а като отговора е по-комплексен кво праим?
Примерно - не, не ме кефи физически като усещане (не съм срещала човек, който да се кефи от факта че му се драйфа, все още), но пък мисълта, че моят мъж се кефи, ме кефи.
Така че - ненам кое да си избера...
Уви, Амели, трябва да призная че тук си права. Но бога ми мразя тази българизирана тенденция да се пише с 'й', пише се с 'И', мамка му! ПЪК!Amelia wrote:От друга страна, яой и слаш се правят най-вече от жени. Така че и те са толкоз наясно с това кво им харесва на мъжете, колкото и шейхири с това кво им харесва на жените...
Тука въпроси няма. Всички мълчат мрачно, за да не излезе, че им е тънък.1. Първо на първо дилдото беше толкова смешно тънко, че едва ли ще му е проблем.
2. Второ, на повечето мъже са им по-къси, така че проблемът е съвсем никакъв.
3. Трето, както веднъж обсъждахме след "Илюзиониста", нали точно гег-рефлексът му е майката на изпълнението, уж.
4. Четвърто, доста жени изобщо нямат гег-рефлекс или са се научили да го контролират.
Мисля, че тук е мястото да уточня, че аз всъщност не съм голям фен. Даже и на обикновената френска. Така че за мен си беше acquired taste.5. Пето, всички мъже харесват дийптроут.
Смятам, че 50 от 100 (бройки, не проценти) е достатъчно добра представителна извадка. Ако искате официални проучвания извън личния опит, вижте в нета. Вярвам, че процентът ще е същия: около половината от жените, опитвали дийптроут, се научават да им харесва. С времето - и повече.6. И шесто - на много жени също им харесва.
И тук спорове няма.7. Мъжът е едно, жената - ама съвсем друго. Макар че с тия метросексуалните границата опасно се размива.
Това го оспорват само жени, разбира се. (Никой не ще да излезе гей, дори да има латентен уклон.) Мога да им кажа само "не се излагайте". А ако случайно има и такива (истински) мъже - признавам, че не съм пробвал8. Естествено, че на мъжа няма да му хареса да му завират нещо в гърлото. Ако на един истински мъж му харесва, по-добре да ходи да се прегледа - и, не, не на гастроскопия.
От Бог или Дарвин, по ваш избор. Помислете логично. На еволюцията това й е работата. След като така или иначе ше ви завират разни неща по всичките дупки половината живот (първата), поне да е кеф.9. На една истинска жена, обаче, няма как да не й харесва, така са уредени нещата.
10. Може да не го признава (пред себе си), но това са си гевезлъци, знаете.
Тук вече нагазваме в сферата на екстраполациите. Но въпреки това предположението ми по-скоро отговаря на истината. Не ми се търси из нетя конкретното изследване на Кинси, така че ще се задоволите с моето обяснение.11. Така че, опитът ми едно на ръка, но хич не би трябвало да е тайна, че една трета от жените направо свършват докато изпълняват горния акт.
Това, както се вижда, не е твърдение, а алтернативно обяснение за невъзприемчивостта на хората към логични факти като изведения в предишната точка - което чрез абсурдостта си да подчертае смешната ситуация.12. Освен ако феми-нацитата нарочно потулват информацията по тия въпроси.![]()
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests