сайтът също кефи,само ако можеше да не ми показва различни демони всеки път като направя теста
"Тъмните му материи I" - Златният компас
Re: "Тъмните му материи I" - Златният компас
Габриел, ракун, ама Амос ме изкара вълчица, тъй като тва чудо си има и опция приятели да отговорят на въпросите за теб.
Зрибяващо наистина е точно определение, усещам как ми се догледа и филма:)
Зрибяващо наистина е точно определение, усещам как ми се догледа и филма:)
Е, има един мрачен и въздействащ Даниел Крейг. А детето е щото е за деца (книгата), уж.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Оо,Мистър Шадолденс(лаф от рождения ден на Шадоуденс),радвам се,че намина 
Last edited by zari on Wed Jul 18, 2007 1:19 am, edited 1 time in total.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://movies.yahoo.com/feature/thegold ... howVideo=1
Пълният трейлър!! Три минути предимно нов фуутидж!
С такава визия бих гледал и най-скучната история. 5 пъти.
Пулман да черпи.
П.П.: Поровете и из другите опции, ако искате напълно да си спойлнете филма. Забранено за Рол!!
http://movies.yahoo.com/feature/thegold ... howVideo=1
Пълният трейлър!! Три минути предимно нов фуутидж!
П.П.: Поровете и из другите опции, ако искате напълно да си спойлнете филма. Забранено за Рол!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- С какво горното противоречи на каквото и да е казано досега от мен? - запита мрачно Шайхири, давайки си сметка, че играе по свирката на злокобния Демандред.
Не. Защото такъв филм няма.
А Ян и Гибли ще ти кажат, че Материите са далеч от "най-скучната история"*, така че цитираното е по-скоро фигура на речта.
-----------------------------------------
* но не чак толкова далеч според мен, съдейки по спомените си от книгата
дано филмът промени мнението ми
А Ян и Гибли ще ти кажат, че Материите са далеч от "най-скучната история"*, така че цитираното е по-скоро фигура на речта.
-----------------------------------------
* но не чак толкова далеч според мен, съдейки по спомените си от книгата