София Филм Фест '07
Rol, respect, brother!
Keep up the good work.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Между другото, някой сети ли се да отиде на срещата с Вим Вендерс днес, от 11 часа в кино Люмиер? Беше адски интересно, аз леко се бях притеснил, че бягам от работа, но след първите пет минути нямах никакви съмнения
Човекът е изключително интересен, а също така много сладкодумен и земен. Доколкото разбрах, той ще се появи и на няколко от прожекциите на негови филми тази седмица, така че който е пропуснал, ще има шанс да го види - определено си заслужава!

This signature is not yet rated
И така, днеска си е Е**ЛО фара просто. Има да се ходи на Кофти от 13:30, на Отровни приятели от 18:30, че и на Земя на приливите на Гилиъм от 21. Всичкото туй удоволствие е в Люмиер, но за Тайдленд трябва да се вземат билети от рано, тъй че който има мераци да ми звъни скоро, че да знам.
Едит: Земя на приливите отпада, ше го гледаме в неделя от 21 часа в Ларго (бившето Център).
Едит: Земя на приливите отпада, ше го гледаме в неделя от 21 часа в Ларго (бившето Център).
And you can't dance with a devil on your back...
- Amos Trask
- Aes Sedai
Днес почна феста в Пловдив и бях да гледам "След сватбата". Както и очаквах, останах много доволен. Скандинавците продължават да доказват, че са най-големите майстори на подобен род сериозни драми.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Тоя съм си го заплюл и аз, ма при нас го дават до края на света.
Дима, късно е. Утре купувам билетите, защото напливът за филма е огромен. По 4 са иначе. И филмът е ТОЧНО 2 часа бтв, не "повече от". Но ениуей, аз утре съм на лекции сутринта и няма как.
Иначе Кофти беше супер качествено заснет, режисиран, озвучен и изигран филм без НИКАКВА цел. Не, че е лош, но ми беше толкова безсмислен, че не мога да го препоръчам с чиста съвест.
За сметка на това Отровни приятели се оказа много удачно попадение. "Интелектуална драма", както го окачестви Емо, а аз бих дубавил едно "студентска" преди това. Никакви дълбоки или разтърсващи емоции, но много хубав въпреки това (или точно заради).
Дима, късно е. Утре купувам билетите, защото напливът за филма е огромен. По 4 са иначе. И филмът е ТОЧНО 2 часа бтв, не "повече от". Но ениуей, аз утре съм на лекции сутринта и няма как.
Иначе Кофти беше супер качествено заснет, режисиран, озвучен и изигран филм без НИКАКВА цел. Не, че е лош, но ми беше толкова безсмислен, че не мога да го препоръчам с чиста съвест.
За сметка на това Отровни приятели се оказа много удачно попадение. "Интелектуална драма", както го окачестви Емо, а аз бих дубавил едно "студентска" преди това. Никакви дълбоки или разтърсващи емоции, но много хубав въпреки това (или точно заради).
And you can't dance with a devil on your back...
- Amos Trask
- Aes Sedai
Аз през цялото време не се сетих, че Мадс Микелсен бил Ле Шифр, голям заплес съм. 
Поне си спомних, че беше в Ябълките на Адам от предишния фест, значи не съм чак толкова зле.
БТВ, взех си 10 билета за феста отсега(имаше намаление за количества) и приемам препоръки за тези филми, които дават в Пловдив, вижте линка за списъка:
http://www.cinema.bg/sff/2007/plovdiv/b ... p?pageId=3

Поне си спомних, че беше в Ябълките на Адам от предишния фест, значи не съм чак толкова зле.

БТВ, взех си 10 билета за феста отсега(имаше намаление за количества) и приемам препоръки за тези филми, които дават в Пловдив, вижте линка за списъка:
http://www.cinema.bg/sff/2007/plovdiv/b ... p?pageId=3
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!