Илюзионистът - уговорки (старо)
Moderator: Moridin
Аз предлагам да подкупим собствениците на магазинчето и да му направим засада
Последното става и ако собствениците не се поддават на подкупване, просто ще се разпределим на смени и ще Дебнем.

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Защо му се точите толкоз на Любо? Разбирам да е някоя нимфоманка. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Любимецо, бягай бързооооо! Искай политическо у(?)бежище някъде, че са вдигнали мерника вече!
Ако решиш да искаш политическо убежище в Испания, свирни да те ориентираме малко и да облекчим товарът ти от белгийски шоколад!!
Макар че тук си имаме едни, дето на Елейн & СО. ще им падне шапката де! http://www.xocoa-bcn.com/Eng/index_eng.html
Ако решиш да искаш политическо убежище в Испания, свирни да те ориентираме малко и да облекчим товарът ти от белгийски шоколад!!

Макар че тук си имаме едни, дето на Елейн & СО. ще им падне шапката де! http://www.xocoa-bcn.com/Eng/index_eng.html
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Аха. Виновен до доказване на противното. Е, тогава и аз участвам. Знаете, че Мола ми е вкъщи. Магазинът вече е под наблюдение.Moridin wrote:Ами ако е?
Като го хванем, ще си чакам реда, спокойно. Нея, де.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Никъф спам повече тука.
Абе в тоя вид по-удобно.

Абе в тоя вид по-удобно.
CCS от 20:00 ?Рол
Емо
Ланис
Пъгсли
Шайхири
Рандъм
Морви
Кселос
Мор
Килуа
Т.е. 10 човека. Ако има други, да си казват.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Да. Предлагам срещата да е в 7:45 горе пред киното. Няма да се обидя на никой, който ми даде предварително пари за билети принципно, но не е належащо.
П.С. Ако обаче е в залата до суши бара (от която колкото и вече да не надуват музика в него, имам лоши спомени), все пак викам да ходим в Мола. Ще проверя тази вечер.
П.С. Ако обаче е в залата до суши бара (от която колкото и вече да не надуват музика в него, имам лоши спомени), все пак викам да ходим в Мола. Ще проверя тази вечер.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Така, лошата новина е, че ще дават филма точно в залата, от която имаме лоши спомени понеже беше до суши бара. Ся, по мои наблюдения, музиката не е и на 10% от силата, с която дънеше онзи път, но кой знае, може специално за нас да я увеличат. Така че ако искате може да си остане първоначалния вариант с мола, а може и все пак да се пробва. Казвайте.
I don't wanna die
В 6-та зала, значи...
Не бива да се рискува.
Аз съм за Мола, тогава, най-малкото за да направя мръсно на Рол.

Аз съм за Мола, тогава, най-малкото за да направя мръсно на Рол.