Аре на Капитан Спароу в петък.
- Lubimetz13
- Mistborn
Арената е грозна и отвън, и отвътре - това съм готов да отстоявам и пред стадо разгневени муфлони с цигари, излизащи от ушите им. Но не е като да отивам на кино, за да се насладя на архитектурата, нали... С други думи, не разбирам защо грозотията на Арената е пречка да се ходи там.
Филмът го гледах вчера и мнението ми донякъде се покрива с това на Елейн. Леко затъпял ми се видя, а и някои моменти ми се видяха пламенно неадекватни. Например, за жалката заварка между капитан Спароу и любимата на Дървото не знам какво да кажа - то бива да ти го треснат отникъде, то бива да ти покажат сценарното си безсилие, ама чак пък толкоз творчески ексхибиционизъм никому добро не е сторил. Освен това, краят ме издразни до не знам къде... "Властелинът на пръстените" е нещо, за което не искам да ми се напомня когато най-малко очаквам. Трябва да ме предупреждават, мама му, сърцето ми не е като едно време.
Комедийните простотии вече бяха споменати, аз само ще добавя, че в провилното настроение наистина разсмиват, просто не по предвидените причини...
Ма нищо де, лятно забавление, туйц-онуйц. Все някак го преживях.
Филмът го гледах вчера и мнението ми донякъде се покрива с това на Елейн. Леко затъпял ми се видя, а и някои моменти ми се видяха пламенно неадекватни. Например, за жалката заварка между капитан Спароу и любимата на Дървото не знам какво да кажа - то бива да ти го треснат отникъде, то бива да ти покажат сценарното си безсилие, ама чак пък толкоз творчески ексхибиционизъм никому добро не е сторил. Освен това, краят ме издразни до не знам къде... "Властелинът на пръстените" е нещо, за което не искам да ми се напомня когато най-малко очаквам. Трябва да ме предупреждават, мама му, сърцето ми не е като едно време.
Комедийните простотии вече бяха споменати, аз само ще добавя, че в провилното настроение наистина разсмиват, просто не по предвидените причини...
Ма нищо де, лятно забавление, туйц-онуйц. Все някак го преживях.
И аз го гледах снощи, смея да кажа, че е добро забавление, макар че според мен първата част си остава по-добра, но това е много субективно. Просто вдигнаха много високо летвата първия път, иначе ако не беше продължение, филмчето щеше да си стои много добре. Джони Деп отново е неотразим, новият злодей също е интересен, Орландо Блум дори не дразни толкова много този път, Кийра Найтли си е просто хубава и т.н. Малко не ми хареса, че нямаше толкова забавни лафове, както в предишната серия. Например не очаквайте нещо подобно на разговора между капитан Джак Спароу и двамата войници, охраняващи кораба на пристанището от началото на първия филм. Но това пак е субективно, все пак екшъна е повече този път, и някой това може да му хареса повече.
Аз лично си предпочитам неудобните седалки и по-тесния салон, защото атмосферата, която се създава е далеч по-киноманска. В момента киносалоните все повече заприличват на пакет пуканки - едни и същи, като от конвейр, със стремежа да те накарат да похарчиш колкото се може повече пари в заведенията и магазините наоколо. Няма да отричам, че много пари които се изливат дават възможност за големи екрани, идеален звук и широки зали, но това никога не е било приоритет в ходенето на кино за мен. В края на краищата, киносалонът е само опаковка, а същинското съдържание е самия филм, и колкото и да е добра опаковката, тя не е достатъчна да компенсира един безумен филм.
Точно по тази причина аз съжалявам много, че закриха кина като Рекс, Европа Палас, Витоша, Славейков, Москва, Сердика. Може и да са били калпави условията, ама си е далеч по-забавно да гледаш филм като "Боен клуб" в кино Москва, да кажем, отколкото натъпкан с пуканки и нареден в салон с оглушаващи мощности на озвучаването, да кажем. Освен това по-малките кина могат да станат доста прилична, както е например Кино Център или Евро-българският културен център, където условията за гледане са си доста приемливи.
- Spoiler: show
- Spoiler: show
Аз лично си предпочитам неудобните седалки и по-тесния салон, защото атмосферата, която се създава е далеч по-киноманска. В момента киносалоните все повече заприличват на пакет пуканки - едни и същи, като от конвейр, със стремежа да те накарат да похарчиш колкото се може повече пари в заведенията и магазините наоколо. Няма да отричам, че много пари които се изливат дават възможност за големи екрани, идеален звук и широки зали, но това никога не е било приоритет в ходенето на кино за мен. В края на краищата, киносалонът е само опаковка, а същинското съдържание е самия филм, и колкото и да е добра опаковката, тя не е достатъчна да компенсира един безумен филм.
Точно по тази причина аз съжалявам много, че закриха кина като Рекс, Европа Палас, Витоша, Славейков, Москва, Сердика. Може и да са били калпави условията, ама си е далеч по-забавно да гледаш филм като "Боен клуб" в кино Москва, да кажем, отколкото натъпкан с пуканки и нареден в салон с оглушаващи мощности на озвучаването, да кажем. Освен това по-малките кина могат да станат доста прилична, както е например Кино Център или Евро-българският културен център, където условията за гледане са си доста приемливи.
This signature is not yet rated
- Moridin
- Global Moderator
Мноу правилно, Живик, това за атмосферата
Конвейрността си е лоша работа, аз за кво никога не пазарувам в Метро, въпреки, че е по на далавера.
Колкото до хемуското кино, дори да са го обеззвучили (а ти може просто да си бил там, когато не е имало суши парти..
), тези разноцветни седалки са доста трудно поносими, да ти кажа 

Колкото до хемуското кино, дори да са го обеззвучили (а ти може просто да си бил там, когато не е имало суши парти..

This is it. Ground zero.
И КВО ПРАИМ СА? Дуднем си а? Напраете оделна тема за коментари плс, ако толкоз се вживявате по филма. Аз искам да го гледаме, за целта все пак ако искате в група да е цялата работа кажете конкретно къде.
Ако ше се организира нещо като предварително взимане на билетчета примерно. Щото в нас неам нет, а тичкам по задачи и до утре обед трее има неква ясното иначе се дигаме с Лили до Арената пък друг който иска.
Ако ше се организира нещо като предварително взимане на билетчета примерно. Щото в нас неам нет, а тичкам по задачи и до утре обед трее има неква ясното иначе се дигаме с Лили до Арената пък друг който иска.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Оки Мола да бъде 
Бе то от лагера ми е близо мола тука да слезна по обед ако не са ме изстреляли из младост примерно да провера.
нема ли в programata.bg са ше вида де
http://www.cinemacity.bg/
http://programata.bg/index.php?page=det ... 1&pid=3664
примерно
18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00,
супер 6 кинта кат гледам

Бе то от лагера ми е близо мола тука да слезна по обед ако не са ме изстреляли из младост примерно да провера.
нема ли в programata.bg са ше вида де
http://www.cinemacity.bg/
http://programata.bg/index.php?page=det ... 1&pid=3664
примерно
18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00,
супер 6 кинта кат гледам
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Бройте ни и нас с Гибли:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
то Я се подредете, да знам с колко билета да се набутам ако някоя добра душа със свободно време и пари не ме отмени
Ян
Гибли
Мор
Морви
моя милост
Лили
Ланис
Рол (под въпрос)
Емо (под въпрос)
Тайнствена непозната с три малки мечета ;р
Ехем то предварителната покупка как е тръгнало ше надвиши либийския дълг.

Ян
Гибли
Мор
Морви
моя милост
Лили
Ланис
Рол (под въпрос)
Емо (под въпрос)
Тайнствена непозната с три малки мечета ;р
Ехем то предварителната покупка как е тръгнало ше надвиши либийския дълг.

Last edited by Xellos on Thu Jul 13, 2006 6:15 pm, edited 5 times in total.