Mortal Kombat!
- herairness
- Jaghut Tyrant
хм, снимка? че така не мога да се сетя (само за онази зелената пчела си спомням от раз)Roland of Gilead wrote:Толкова сладко момиче преди да си подпълни така злостно циците... Аз също мнгоо му се кефех на сериала, макар че вещицата, дет понякога беше гадже на Шенг Тсунг, беше по... така...
Че Кристанна да не би да се е осиликонявала?

shadow dance nikoga ne luje
-
- Paragon
Има го в ЛинкосKillua wrote:пс който го знае сериалчето къде се намира, да не си трае, а да го сподели
Gone for good
хех превари ме 
...Точим точим

...Точим точим

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
няма да се спи днеска усещам аз
.
Ех за тоя Рейдън да не беше толкоз и патетичен артиста ;((( Обаче има яки реплики тука
За китана да не говорим
. О
Но пък ех... (Omegis) aka Angelica Bridges -
Тъй де Червената Соня е по яка от МК-ската 

Ех за тоя Рейдън да не беше толкоз и патетичен артиста ;((( Обаче има яки реплики тука

За китана да не говорим

Но пък ех... (Omegis) aka Angelica Bridges -

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
-
- Paragon
Mortal Kombat: Warzone !?
Неофициалният сайт на МК Devastation публикува следната информация:
Russell Mulcahy, режисйорът на MK: Devastation, казал, че ще участва в разработката на четвърти МК филм. Threshold са решили твърдо да забравят за съществуването на Mortal Kombat: Annihilation и че MK: Devastation ще бъде хит както беше и първия филм. Също така четвъртия филм ще следва историята на MK:D.
Това би трябвало да е подредбата на филмите като сюжет: Първия филм, Mortal Kombat: Devastation и Mortal Kombat: Warzone (името е дадено в процес на разработка). Създаването на четвъртия филм ще зависи от представянето на третия.
Началото на снимките ще започне към края на Октомври и началото на Ноември в Австралия и Китай
Неофициалният сайт на МК Devastation публикува следната информация:
Russell Mulcahy, режисйорът на MK: Devastation, казал, че ще участва в разработката на четвърти МК филм. Threshold са решили твърдо да забравят за съществуването на Mortal Kombat: Annihilation и че MK: Devastation ще бъде хит както беше и първия филм. Също така четвъртия филм ще следва историята на MK:D.
Това би трябвало да е подредбата на филмите като сюжет: Първия филм, Mortal Kombat: Devastation и Mortal Kombat: Warzone (името е дадено в процес на разработка). Създаването на четвъртия филм ще зависи от представянето на третия.
Началото на снимките ще започне към края на Октомври и началото на Ноември в Австралия и Китай
Gone for good
- Amos Trask
- Aes Sedai