не разбирам какво има да му се нищи повече, едни го харесали, други не.. трети дори не го гледали..

Толкова не е вярно, че няма накъде повечеRoland of Gilead wrote: Не, факт е, че ти си просто сляпо встрастена във всичко, което излиза от оная посока на глобуса, и си абсолютно неспособна да оцениш реално качествата на тези филмиМнението ти за тях е изградено отпреди да ги видиш и само наместваш съответните сцени в съответните им места.
Ghibli wrote:Толкова не е вярно, че няма накъде повечеRoland of Gilead wrote: Не, факт е, че ти си просто сляпо встрастена във всичко, което излиза от оная посока на глобуса, и си абсолютно неспособна да оцениш реално качествата на тези филмиМнението ти за тях е изградено отпреди да ги видиш и само наместваш съответните сцени в съответните им места.
Все по-неуместен става...Moridin wrote:Еми това е дадено да се прецени на модериращия от екипа модератори, в случая аз, съгласно споразумението участниците в спора да не влизат в модериращо-админска роля по спора
Та просто да потуша по неуместен начин страстите
Е, не можеш да отречеш, че имаше много красиви моменти.Xellos wrote:мдаа, е аз фърлих едно око на Обещанието и единодушно установих че с Кинжалите си делят горе долу по равно дъното на класацията. Не че лошо филмчето ма надали ще посегна втори път да ги гледам. Мдам и ако видите китайска богиния да се вее наоколо- БЯГАЙТЕ!!!
Щом си рекъл. Но все пак въпросът беше кои са, не кои не са.Roland of Gilead wrote:Двмата с брат ти не се класирате, вашто е ментарка.
Мдам и ако видите китайска богиния да се вее наоколо- БЯГАЙТЕ!!! Twisted Evil
точно така моментиElayne wrote:Е, не можеш да отречеш, че имаше много красиви моменти.Xellos wrote:мдаа, е аз фърлих едно око на Обещанието и единодушно установих че с Кинжалите си делят горе долу по равно дъното на класацията. Не че лошо филмчето ма надали ще посегна втори път да ги гледам. Мдам и ако видите китайска богиния да се вее наоколо- БЯГАЙТЕ!!!
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 11 guests