Много голямо ЧРД за много рожденници
Moderator: Moridin
Хм, последно от тия ше зимам сигурно че транспорта сложен. Я си кажете близнацитe коя да е ваща ;р
Кат гледам шоколад с лешници ви пасва ;р
http://www.nedelya.com/
Кат гледам шоколад с лешници ви пасва ;р
http://www.nedelya.com/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Специални благодарности отправям геройски загиналите 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Еееееееййй...
И аз имам днес рожден ден ПЪК!
И честито на всички овнета родена на тази светла дата! Нещо за някаква почерпка става дума, и аз ли трябва да черпя?
ЕДИТ: лелеее чак сега видях че датите нещо се разминават:-(голяма съм блейка, както и да е , моя е "днес" на 18-ти. Поне за овнетата познах
И аз имам днес рожден ден ПЪК!
И честито на всички овнета родена на тази светла дата! Нещо за някаква почерпка става дума, и аз ли трябва да черпя?
ЕДИТ: лелеее чак сега видях че датите нещо се разминават:-(голяма съм блейка, както и да е , моя е "днес" на 18-ти. Поне за овнетата познах

Не мое да мъмриш, брат!
- Theodelinda
- Scholar
Хехе, е убаво че си каза 
А Честито Зверюго

А Честито Зверюго

Честито и от мен 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving