Аниме-рубриката в Gamers' Workshop - РЕЗУЛТАТА :)
- Lubimetz13
- Mistborn
Ми честито, поздравления, купих, прочетох и одобрих. Да се надяваме, че ще ти дават достатъчно място и занапред.
Между другото, да използвам повишеното внимание по темата, кхъ-кхъ, защо в това списание се използват толкова чуждици, мамка му? Винаги ме е дразнело, но напоследък става почти непоносимо за снобската ми душа. То е по-зле и от любимото ми "Списание 1", бати.
Между другото, да използвам повишеното внимание по темата, кхъ-кхъ, защо в това списание се използват толкова чуждици, мамка му? Винаги ме е дразнело, но напоследък става почти непоносимо за снобската ми душа. То е по-зле и от любимото ми "Списание 1", бати.
На мен ми беше много интересна статията и мисля, че ще грабне не само аниме-маниаците, щото е с хубави картинки, забавна и доста жанрове са представени, макар и малко избирателно. Тоест според мен като се пише статия от този тип е по-добре да се споменават не само гледаните и харесваните от автора неща (Наруто е изключение
), но и по-известните и утвърдени анимета.. пак нещо се омотах, бе хубава си е статията, а дано се получи с рубриката 

shadow dance nikoga ne luje
Един въпрос - ти си гледал Наруто?!
Иначе изглежда зарибяващо, но понеже някак не съм в таргет аудиторията ми е трудно да давам оценка.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Добре написан материал. Вече знам точно какво е шонен, примерно, и ще гледам по-умно другия път като се озова в близост до поредния спор между Рол и Амелия. 
БТВ, това, което го пишеше там, че анимето било 80% от цялата кино и тв продукция в Япония вярно ли е или е преувеличено?

БТВ, това, което го пишеше там, че анимето било 80% от цялата кино и тв продукция в Япония вярно ли е или е преувеличено?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
yyym da, za6to Rol rtqbva6e da pi6e za Naruto mi ne za DBZ primerno? Az si iskam DBZ pyk :<
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Roland, пиша в темата ти само, за да те поздравя с материала в GW. Прочетох го, но бидейки пълен лаик по темата, не мога да оценя дали се е получило добре, имам много малко опит с аниметата. Радвам се за аниме маниаците.
Единственото, което ми изглежда притеснително е списанието, в което започна да върви аниме рубриката. То от години е на командно дишане и някак ми се струва, че ще последва съдбата на NeoGamer, дано да греша, но пазарните условия станаха много тежки.
Както и да е, пожелавам ти успех.
Единственото, което ми изглежда притеснително е списанието, в което започна да върви аниме рубриката. То от години е на командно дишане и някак ми се струва, че ще последва съдбата на NeoGamer, дано да греша, но пазарните условия станаха много тежки.
Както и да е, пожелавам ти успех.

pulled out
Първо мерси за добрите думи, както и на останалитеKillua wrote:На мен ми беше много интересна статията и мисля, че ще грабне не само аниме-маниаците, щото е с хубави картинки, забавна и доста жанрове са представени, макар и малко избирателно. Тоест според мен като се пише статия от този тип е по-добре да се споменават не само гледаните и харесваните от автора неща (Наруто е изключение), но и по-известните и утвърдени анимета.. пак нещо се омотах, бе хубава си е статията, а дано се получи с рубриката

Що се отнася до избирателността, жанровете бяха ограничени до тези, защото нямаше място за повече, иначе бях планирал и за шоджо (там пример щеше да е Сейлър Муун

Моргана, откак дата.бг го купиха, уъркшопът е доста далеч от системите, а мисля, че след 9 години шансът точно на тоя етап да фалира е малък

And you can't dance with a devil on your back...
Моргана, откак дата.бг го купиха, уъркшопът е доста далеч от системите, а мисля, че след 9 години шансът точно на тоя етап да фалира е малъкПък и другите два варианта са толкова лейм, че така или иначе никога не бих тръгнал към тях...
Emi da workshop forever:-))) Nadsqvam se na6te da si mi go kupuvat 4inno dokato sum v England:-)
Ei Rol i mn pozdravi na Freeman i Snake, puk i na ostnalite:-)
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Знам, знам но си нямаш идея какъв ташак е да пишеш в некакви ти жалки 20-тина минути в тъпо английско училище, където и няма кирилица, a нямам време да търся да инсталирам. И да -кирилизатора винаги съм го мразел 

Me
Me
- armageddon
- Forsaken