Eurovision 2006

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Mon Feb 13, 2006 12:13 pm

Matrim wrote:На мен ми е любопитно само защо изобщо ви дреме за този конкурс? :P
ditto.
I walk through the streets and memorize the city

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Feb 13, 2006 3:26 pm

Marfa wrote:Слави го класираха пък :? http://bnt.bg/content/view/full/79562
Аре да живее там. Да се изправи пред импотентното чекиджийско жури и Да Им Покаже! А Марин от СА няма да ходи. И Лот Лориен няма да ходят. Друго си е да имаш собствено предаване, отдето да можеш да оплюваш конкуренцията, да се саморекламираш и да ревеш като голямо сърдито бебе, на което са забравили да му сменят памперса. Ше ме накарат да се жертвам, да си купя карта и да есемеся за Мариана Попова, мамка му!
Я, гледай ти - и Лот-Лориен ли са участвали? Изобщо не подозирах ...

Ех, ето още едно доказателство, че у нас подобна музика няма много шанс, просто защото няма достатъчно хора, които да се интересуват. Прощавай за оффтопика, но те свирят ли редовно? За последен път в София ги гледах доста отдавна, май беше преди около три-четири години на един концерт във Военния клуб с Исихия, Кисмет и един сръбски оркестър (Борис някой си беше, от Нови Сад, ама не се спомням) - страхотно изпълнение беше.
This signature is not yet rated

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Feb 14, 2006 9:53 am

А аз снощи имах честта да гледам Клипа На Слави, Който Няма Да Участва На Евровизия. Много злобно няма да коментирам как в първите две встъпителни и драматични изречения имаше три правописни грешки.
Потресе ме тъй силното присъствие на български фолклор, което беше толкова добре прикрито, че не се забелязваше. А Софи Маринова в ролята си на кадъна, влюбена в български айдук/войник беше направо зашеметяваща. Е, поне отвличаше вниманието от пеенето на Слави, което все пак си е нещо де 8-)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Wed Feb 22, 2006 1:28 am

Някой май се инетресуваше :arrow: полуфиналът за българското участие на Евровизия 2006 ще се излъчва на 25.02 пряко от НДК по Канал 1 на БНТ. :wink:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Feb 22, 2006 9:46 am

Благодаря :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Feb 22, 2006 11:22 am

Хех, ще гледаме и ще се посмеем :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Wed Feb 22, 2006 9:40 pm

И после ще разказвате. :wink:
Моля. :)
Once you find them

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Feb 23, 2006 8:28 am

Ама на, мойте фаворитки от Ел Ей няма да участват:( И леля Сашка Витау я няма:( И Нина Николина:((( И са ко, ше чакаме на пълни профани да ни забавляват?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Thu Feb 23, 2006 11:34 pm

Марфе, много оптимистично си настроена. :shock: Забавление ще ми очакваш... :twisted:
Once you find them

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Feb 24, 2006 9:02 am

по-скоро фарс бих казала :<
Image

Seagrave
Farmer

Post by Seagrave » Mon Feb 27, 2006 11:58 am

Като се замисля ако беше участвала Лили Иванова :oops: :oops: :oops: щеше да спечели конкурса от раз....
То да няма какво да си харесаш...еее харесах си норвежката макар, че нейното пеене не може да се нарече, хареса ми музиката.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Feb 27, 2006 12:07 pm

някои гледа ли полуфинала тая събота да ми каже кой останаха,щот аз самоп го почнах и не издържах..то бива бива ама чак пък толкоз :x
Image

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Feb 28, 2006 11:01 am

лелеее,работата е сериозна щом и Азис се е появил да помага...
Румънеца и още някои били в публиката и искрено се забавлявали...
за успокоение на живик само една класирана песен е на бг:P
Image

SavaTage
Commoner

Post by SavaTage » Sat Mar 11, 2006 6:17 pm

Marfa wrote:Значи, напълно съм съгласна с Живик с пеенето на английски. Да вземем например АББА от близкото минало: щяха ли аджеба да се превърнат в световна сензация и да бъдат манияв продължение на толкова години, ако бяха решили да си пеят песните на шведски? Е, същото е и с българските песни.

Освен това: много бил хубав дуетът на Слави със Софи. Извинявам се, не ща да обидя никого, но това са глупости. По-тъпа, скучна и анемична песен Слави не е пял никога. Пет минути след като си я изпяха вече посмъртно не можех да изтананикам мелодията (то мелодия да беше)...
Сега, то ясно ми е, че ще изгледаме кавър на миналогодишния майтап ако и да е без участието на основния герой, но пък за сметка на това се чувствам вътрешно удовлетворена, че Миста Бомбастик няма да бъде там.

Още миналогодишната му песен не струваше нищо. Изпъкваше на фона на останалата боза, дето удави екрана, но не беше нищо друго освен една малко по-читава боза от останалите. Тазгодишната му пък дори и за боза не ставаше. Ами да допуснем, че песните на другите участници наистина са били по-добри от неговия шедьовър? Или то по презумция е невъзможно? Откъде-накъде той ще е толкова убеден, че задължително трябва да бъде класиран? Егоцентризмът на тоя тип вече е толкова отгледан, че вероятно се вози в отделна кола, има си собствени бодигардове и вероятно спи в отделна къща. Цяла България трябва да се занимава с това, че господинът се чувствал обиден. когато вечер бълва от екрана, че тоз бил хомосексуалист, оня бил не знам какво си и се гаври с дамските превръзки на Лили Иванова - това е свобода на словото. Когато в жълтата преса пишат обаче подобни глупости за него - това е нарушаване на личната му свобода. Само дето колцина ще прочетат поредния брой на "Папарак", а хората, дето ще седнат да му гледат шоуто са в пъти повече, нали?

Сега бил обиден, че не го класирали. Снощи що отрова избълва, тир-аджия да беше нямаше да каже толкова глупости. Ае, писна ми от тоя, да ходи да мре там!
За Юръп и 220 Волт същата работа.
Евровизия смуче. Единствената що годе добра песен от по горе изброените е на Мелъди Трафик.
А Слави Трифонов е гнусна отрепка и жалък наркоман.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 14, 2006 10:51 pm

Аз чух някои от песните едва днес. Като цялостно впечатление мога да споделя, че тази година са се справили доста по-добре от миналата. Няколко песни ми харесаха доста. Песента на Мариана Попова не е лоша, но само толкова, наистина.

Много интересно ми звучеше група Гепи, нещо като хард рок с народни мотиви :P, or something.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around