Морето не го долюбвам особено като място за почивка, твърде много хора има по плажовете - все едно съм в града. Не съм ходил от две години и не ми липсва кой знае колко.
Moderator: Moridin
О, да! Винаги си мисля как хващам главата на някого с две ръце и му наливам всичките образи в главата си...Мислели ли сте някога колко хубаво щеше да е ако можехме да общуваме не само с думи а и с усещания?
Мне, ти възприемаш живота си като нещо за вършене? Защо? В смисъл, знам, че е глупаво да ти обяснявам да се оставиш на течението, но защо не приемеш, че онова което те притеснява е нещото между другото... че истинското е чуството на свобода, а тревогата е това, което изпитваш в моментите между тях...Moridin wrote: Тва обаче е силно иррелевантно по отношение на оригиналната тема, ето защо да си кажа и по нея... от моя стрес отърване няма. Ся например покрай сесията бях в тривиален стрес от четене по цял ден и нерви, обаче малко ме боли за тоя стрес, с почти нищо не ми пречи, даже е хубаво, че има с какво да се занимавам.
Силно по-неприятен и невъзможен за избягване ми е стресът, който по същество представлява моя живот, разбира се. На една вечна граница между нерешителността да се поеме някакъв път, невъзможността да измисля как, и постоянното наблюдение какво се губи междувременно, докато се мотая. Просто покрай нормалното ми живеене винаги има една частичка отвратително чувстване, ама 24/7. Никога не мога да си намеря покой, постоянно подскачам, озъртам се, или когато не го правя, превъртам мисли на бързи обороти. Никаква почивка няма за мен и каквито и да е т.нар. 'почивки' по планини и намсикво само удължават агонията на нещата, които трябва да се свършат, ето защо изобщо не си почивам. Изобщо не мога да си почина. Крайно фрустриран съм :/
Това когато не съм весел и щастлив, де, ма дори и тогава ;)
Ам, не е хубав верно(Гибли твърди, че случайно сме уцелили лош период), ма имаше страхотни миди, аз си заместих влизането в морето с ровене в пясъка...Moridin wrote:Аз имам мноу добри спомени от един плаж край Созопол, казва се Златна Рибка, ма съфорумците дет ходиха миналото лято, казаха, че не бил хубав. Което разбира се няма значение, той си беше монументално як и си ловях скариди по скаличките в прозрачната вода :)
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests