Българската коледа и някои неща, свързани с нея...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Dec 15, 2005 12:37 am

Roland of Gilead wrote:Не, не може. Както не може да се случи на никой здравомислещ човек.
Може, сори, но мен ме блъснаха на тротоара (от най-вътрешната му страна), защото шофьорът е получил инфаркт зад волана. Ако над алкохола и наркотиците човек има контрол, то над такива неща няма. Такава ситуация пак превръща водача на МПС-то в убиец (ако блъснатият не оцелее), но не можеш да забраниш на всички хора със сърдечно-съдови заболявания да шофират, нали.
Иначе аз самата не пия и не приемам шофирането в нетрезво състояние или под влияние на наркотични или променящи съзнанието и скоростта на реакция лекарствени препарати.

За Българската Коледа - одобрявам с особено мнение, което сега ми се спи прекалено, за да изложа. Но не ви ли се струва тъжно, че за онеправданите от съдбата се сещат/сещаме само по Коледа и Великден, когато по-правилно би било изобщо да не забравяме.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Thu Dec 15, 2005 12:41 am

Рол, не се заричай. За нищо и никога.

Иначе и аз не виждам смисъл от цялата тема. Не толкова, защото е излишна, а защото каквото и да си говорим, нищо няма да се промени. Светът и животът ще продължат да са такива, каквито са, независимо дали ни харесва или не. И единственото, което ние можем да направим, е да гледаме себе си и както Рол вече е споменал - да не допускаме подобни неща да се случат на нас.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Dec 15, 2005 4:26 pm

Ок, след като никой освен мен и Драгън не видя смисъл в темата, че и лицемер ме изкараха, я заключвам, а довечера или утре ще я изтрия.

Само две неща:
Мор, щраусов комплекс е "що ми разваляш лилавото веселие навръх коледа с лоши работи".

Алекс, очевидно не говорех за независещи по никакъв начин от теб инциденти, а?

Лек ден ви желая.
And you can't dance with a devil on your back...