"A Feast for Crows" - E-book :)
Рол, докато не прочетеш книгата, мисля, че спорът е безсмислен.
Само за героите последно - има достатъчно интересни и в тази книга, спокойно. Джайм, Бриен, принцесата на Дорн Arianne, сюжетната линия на Церсей също е много добра, макар тя да е леко досадна, и т.н.

Само за героите последно - има достатъчно интересни и в тази книга, спокойно. Джайм, Бриен, принцесата на Дорн Arianne, сюжетната линия на Церсей също е много добра, макар тя да е леко досадна, и т.н.
Amen to that.Това, че няма Вал и няма Денерис може само да ни радва
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
						But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Прав е донякъде Роланда. Аз съм яко ъбссесд от тая пуста четвърта книга, обаче си я чакам на хартия. Без Денерис - добре, но без Тирион и без Джон .. ех ... след този финал на третата книга .. де да знам ... очаквах друго, а не дворцовите игри на фамилията Ланистър. Едва ли не като Пузо го е докарал аххахаа .
Хванах да чета е-буук-а обаче, нямам пусто време.
Ще си чакаме миста Интерпретър и Бард явно.

Хванах да чета е-буук-а обаче, нямам пусто време.
Ще си чакаме миста Интерпретър и Бард явно.

"Brotherhood, Unity, Peace..."
Между другото, Малазана, ми го препоръча бай Дъфър, после аз - понеже му вярвам безрезервно го препоръчах на едни приятели тук, те ми повярваха и си купиха първите мисля че две книги ако не с лъжа, и после ми благодариха. ИЗвинявам се за отклонението от самата тема, искам да кажа само че Ериксън също пише неща, които ми се нравят. 
Не виждам наистина, защо е това делене. Но вие си знаете в крайна сметка.

Не виждам наистина, защо е това делене. Но вие си знаете в крайна сметка.

"Brotherhood, Unity, Peace..."
- Interpreter
 - Forsaken

- Amos Trask
 - Aes Sedai

Е това изказване ми разби всички надежди. Поне можеше да оставиш малко надежда у тези, които чакат българското издание. По тоя начин само стимулираш пиратството, колко хора вече казаха, че няма да четат книгата от екрана, само защото се надяват скоро да се заемеш с това богоугодно (или по-скоро намугодноInterpreter wrote:Какъв график?Е ше ги дочакаме, споко Smile За момента са в график май...
This signature is not yet rated
						Определено това не е най-силната книга от поредицата, но в никакъв случай не е слаба. Наистина няма мащабни битки, нито героите мрат на кило, но това си е нормално. Ако беше продължил темпото на "Storm of swords", съвсем нямаше да останат герои за следващите книги.
За сметка на това, нещата така се оплетоха, че нямам търпение да започне "Танцът с драконите"

Нещо ме гложди подозрението, че в лицето на Лорас Тирел, ще си имаме нова, ъпгрейдната версия на Джайм

За сметка на това, нещата така се оплетоха, че нямам търпение да започне "Танцът с драконите"
Нещо ме гложди подозрението, че в лицето на Лорас Тирел, ще си имаме нова, ъпгрейдната версия на Джайм
Е, най-после намерих време и аз да дочета книгата. Ами какво да кажа - Мартин си е все толкова добър като преди. Сътворил е цял куп интересни нови герои и неочаквани сюжетни ходове. Но пък от друга страна наистина си личи, че това не е цяла книга, а само половината. Усеща се една празнота, която се надявам да бъде успешно запълнена от "Танц с дракони". Даже си мисля, че би било най-добре двете книги да се прочетат заедно. Само дето едва ли някой ще прояви чак такова търпение...