Кой ви е любимият спорт и какво тренирате?
Moderator: Moridin
Lannis wrote:И на мен!!! Толкова беше хубаво.. пък макар и само за един месец... Трябваше първо на постоянство да се науча...Jaar wrote:Xellosе, събуди ми старите желания да тренирам фехтовка!
ен гард ;р Са само шишчета боцкам, ма кефеше сабята де. Само да не беха тия гнусни синини от спарингите.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Много неща съм опитвала за по малко, но по-дълго се задържах на кунг-фу (съжалявам, че го спрях :/) и аеробика (не всяка, признавам, капризна съм в това отношение). Последното го потренирвам накъм два пъти седмично, но не ми личи :(
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Ами, аз си ходех активно по фитнес залите няkолко години, обаче от много време не съм барвал дъмбел или щанга... Друго - половин година Карате Киокушинкаи - ама болезнена работа - МНОГО, идеално за мазохисти
Или за такива които искат да станат 

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Аз съм все с голям мерак за спортуване, но уви, най-често само с мерака си оставам. Като по-малък тренирах две години баскетбол, но пък тогава ми се събраха доста боледувания и се отказах. И сега се кефя мнооого на баскета и играта ми идва някакси отвътре, но играя адски рядко напоследък, почти никога всъщност; уменията горе-долу си ги пазя, но като физическа подготовка... Въобще, само хубави неща за баскетбола мога да кажа. Много сплотяващ спорт, пълен с директни противопоставяния и много ползотворен за координация, сръчност и съборазителност.
Иначе футболът ми става все по-труден с всяка година, макар че ритам от време на време(повече ритам по чуждите крака отколкото по топката всъщност
). Лятото плувам колкото се може повече, много любимо нещо е това:) През по-топлите месеци пробвам да бягам по малко, а и вкъщи се занимавам чат-пат, колкото да пазя неква форма.
Тази година пък пробвах с приятели много забавна псевдо-версия на американски футбол на плажа, нема такова шоу:) Целият си омазан с пясък, едвам дишаш и отнасяш по 2-3 синини, но пък удоволствието да се мяташ като маймуна по земята и във въздуха е огромно
Иначе футболът ми става все по-труден с всяка година, макар че ритам от време на време(повече ритам по чуждите крака отколкото по топката всъщност

Тази година пък пробвах с приятели много забавна псевдо-версия на американски футбол на плажа, нема такова шоу:) Целият си омазан с пясък, едвам дишаш и отнасяш по 2-3 синини, но пък удоволствието да се мяташ като маймуна по земята и във въздуха е огромно

Мераците за фехтовка ми ги стопиха много бързо - забралата (освен ако не си купите такова" миришели ужасно... Хм, наистина, човек може да си набави едно такова (вероятно).
Аз тичах много. Има един запустял стадион при нас - "Раковски". Е, да... стъмни ли се (аз обичам да тичам привечер) става опасно, но аз тичах там с бодигарда ми. Иначе добри резултати поставяхме някой път - 8 километра.
(Рол, хич да не обясняваш, че района ни не е подходящ). Стадиона ти е на 10-тина минути.
Сега ще се записвам на плуване. Обожавам го! А и напоследък като цяло съм занемарила спорта. Чувствам се слаба.
И на зимни кънки ще ходя! Обещавам! Xellos, хайде, че ми ръждясаха кънките!
Аз тичах много. Има един запустял стадион при нас - "Раковски". Е, да... стъмни ли се (аз обичам да тичам привечер) става опасно, но аз тичах там с бодигарда ми. Иначе добри резултати поставяхме някой път - 8 километра.
(Рол, хич да не обясняваш, че района ни не е подходящ). Стадиона ти е на 10-тина минути.
Сега ще се записвам на плуване. Обожавам го! А и напоследък като цяло съм занемарила спорта. Чувствам се слаба.
И на зимни кънки ще ходя! Обещавам! Xellos, хайде, че ми ръждясаха кънките!

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Само фитнес и електронни спортове.
Windhammer 2012 http://www.arborell.com/windhammer_prize.html
Гласувайте за българското... защото си заслужава!
http://www.arborell.com/datingawitch.pdf
http://www.arborell.com/hwarangandkumiho.pdf
Гласувайте за българското... защото си заслужава!
http://www.arborell.com/datingawitch.pdf
http://www.arborell.com/hwarangandkumiho.pdf
Съвсем, даже хич, ама изобщо не съм съгласенElayne wrote:Съгласна с Марфа, може би по-гадно нещо от тичането е само рязането на лук![]()
![]()
...

Edit: Всъщност, рязането на лук за спорт ли го броим

Last edited by Syber on Mon Oct 17, 2005 3:14 pm, edited 1 time in total.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Тресат ми се гръдните мускули
Хе хе, не бъзик, тресяха се едно време... когато ги имах (хлип)

Хе хе, не бъзик, тресяха се едно време... когато ги имах (хлип)

Me
Me