Тех Исланд или За Хаотичния Екшън

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Sep 12, 2005 11:56 pm

Image Image Image

Погледнете тези дами и после пак ми говорете за излъчването на разни пикли... :evil:
:shark:
Feel the summer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Sep 13, 2005 12:11 am

Първата и третата са симпатяги донейде, но втората е ТОЛКОВА отвратителна с тоя БЕЗКРАЙНО евтин вамп look, че думи нямам :P 8-)
This is it. Ground zero.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Sep 13, 2005 12:12 am

Мойто момче, когато говориш за Лорън Бакол с неуважение, ще мълчиш. :twisted: Евтин ти е афтършейва.
Feel the summer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Sep 13, 2005 12:15 am

Eat me :P
Автършейвът си ми е у ред, още имам запаси от подарени маркови по рождените ми дни... :P
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 13, 2005 12:35 am

Първата е симпатична лелка, третата изглежда като интелигентен гърмян заек, а втората (ще ми простиш липсата на Холивудска обща... хехе... култура, но не съм я и чувал тая) са й твърде дебели веждите :P Не са факабъл така да се каже, пък Скарлет и ДОРИ онуй мижавото СА :) Виж, че може би са били по-добри актриси няма и през ум да ми мине да споря, естествено.
And you can't dance with a devil on your back...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Sep 13, 2005 12:50 am

Roland of Gilead wrote:липсата на Холивудска обща... хехе... култура
Знаеш ли, това е тъжно. Просто нямаш представа какво губиш. Да наречеш Ингрид Бергман, една от най-красивите и талантливи жени, озарявали големия екран, "лелка"; Катрин Хепбърн, една от най-интелигентните и способни актриси ever "гърмян заек"; и дори да не си чувал за Лорън Бакол, която заедно с Хъмфри Богарт (може би и за него не си чувал, не знам) е участвала в някои от най-легендарните филми от Златните години на Холивуд... Съветвам те да поизгледаш някои по-стари филми, когато имаш време и настроение. За мен специално те откриха един вълшебен свят, до който почти нищо съвременно не се доближава и на светлинни години.
Feel the summer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 13, 2005 12:58 am

:? Аз се признавам за супер невежа в това отношение. Единствено Катрин Хепбърн познах и определено е красива... в първия момент я сбърках с Джуди Гарланд от 'Магьосникът от Оз', но после се хванах, че греша...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Sep 13, 2005 1:11 am

Джуди Гарланд? :shock: :shock: :shock: Леле...

Хора, не знам. Живеем в медийно богата среда, демек можем да точим безплатно от нета огромен брой филми - нови и стари. Повечето хора предпочитат новите, в което няма нищо лошо, но също така не е лошо да отделят малко време и да се запознаят с онова, което е вълнувало поколенията преди тях. А то, повярвайте ми, не ги е вълнувало случайно...
Feel the summer!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Sep 13, 2005 1:17 am

Ингрид Бергман - да, красавица е(може би защото нея съм я гледал във филми за разлика от останалите), и много добра актриса, пък и правилан фамилия, но другите две не са ми особено по вкуса. Катрин Хепбърн съвсем е минала покрай красотата... вероятно е била страхотна актриса, за да стане такава звезда в Холивуд.
Last edited by Demandred on Tue Sep 13, 2005 1:19 am, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 13, 2005 1:18 am

Amos Trask wrote:Джуди Гарланд? :shock: :shock: :shock: Леле...

Хора, не знам. Живеем в медийно богата среда, демек можем да точим безплатно от нета огромен брой филми - нови и стари. Повечето хора предпочитат новите, в което няма нищо лошо, но също така не е лошо да отделят малко време и да се запознаят с онова, което е вълнувало поколенията преди тях. А то, повярвайте ми, не ги е вълнувало случайно...
От друга страна е хубаво да се има предвид, че когато едно изкуство прохожда, то... прохожда.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Sep 13, 2005 1:23 am

От трета страна трябва да имаме предвид, че когато едно изкуство остарява, то... се изчерпва. Ако ще си пишем само ей така, заради спорта, по-добре да не се хабим въобще.
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 13, 2005 1:24 am

Именно. А някои изкуства успяват да издържат повече от 90-тина години...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Sep 13, 2005 1:28 am

От четвърта страна логично е чисто статистически погледнато, че през първите 90 години да речем от появата на киното са направени доста повече хубави филми, отколкото в последните 15. Каквито и предпочитания да има човек(ако не броим феновете само на специалните ефекти), все ще намери голямо количество допадащи му филми от по-старите времена, ако се отърси от предубежденията.
Затова е глупаво да се ограничава човек само с новите филми.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Sep 13, 2005 1:30 am

Demandred wrote:Катрин Хепбърн съвсем е минала покрай красотата... вероятно е била страхотна актриса, за да стане такава звезда в Холивуд.
Вероятно, може би, като че ли... :x Да, страхотна актриса е. И неустоимо чаровна, въпреки че не прилича на русокоса кукличка. Вижте, от една снимка човек трудно може да разбере какви актриси са тези трите, какво е тяхното излъчване и защо са популярни и обичани и до днес. Да, и до днес. Ако не ми вярвате, поразровете се из нета и форумите на imdb.com. А най-добре изтеглете някой и друг филм, ей така, да можете когато стане дума за историята на киното да сте информирани. А и за лично обогатяване.
Feel the summer!

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Sep 13, 2005 1:34 am

Roland of Gilead wrote:Именно. А някои изкуства успяват да издържат повече от 90-тина години...
Аз казах, каквото имах да казвам. Дали ще го вземеш предвид си е лично твое решение.
Demandred wrote:От четвърта страна логично е чисто статистически погледнато, че през първите 90 години да речем от появата на киното са направени доста повече хубави филми, отколкото в последните 15. Каквито и предпочитания да има човек(ако не броим феновете само на специалните ефекти), все ще намери голямо количество допадащи му филми от по-старите времена, ако се отърси от предубежденията.
Затова е глупаво да се ограничава човек само с новите филми.
Respect, друже. :D
Feel the summer!