Погледнете тези дами и после пак ми говорете за излъчването на разни пикли...

Знаеш ли, това е тъжно. Просто нямаш представа какво губиш. Да наречеш Ингрид Бергман, една от най-красивите и талантливи жени, озарявали големия екран, "лелка"; Катрин Хепбърн, една от най-интелигентните и способни актриси ever "гърмян заек"; и дори да не си чувал за Лорън Бакол, която заедно с Хъмфри Богарт (може би и за него не си чувал, не знам) е участвала в някои от най-легендарните филми от Златните години на Холивуд... Съветвам те да поизгледаш някои по-стари филми, когато имаш време и настроение. За мен специално те откриха един вълшебен свят, до който почти нищо съвременно не се доближава и на светлинни години.Roland of Gilead wrote:липсата на Холивудска обща... хехе... култура
От друга страна е хубаво да се има предвид, че когато едно изкуство прохожда, то... прохожда.Amos Trask wrote:Джуди Гарланд?![]()
![]()
Леле...
Хора, не знам. Живеем в медийно богата среда, демек можем да точим безплатно от нета огромен брой филми - нови и стари. Повечето хора предпочитат новите, в което няма нищо лошо, но също така не е лошо да отделят малко време и да се запознаят с онова, което е вълнувало поколенията преди тях. А то, повярвайте ми, не ги е вълнувало случайно...
Вероятно, може би, като че ли...Demandred wrote:Катрин Хепбърн съвсем е минала покрай красотата... вероятно е била страхотна актриса, за да стане такава звезда в Холивуд.
Аз казах, каквото имах да казвам. Дали ще го вземеш предвид си е лично твое решение.Roland of Gilead wrote:Именно. А някои изкуства успяват да издържат повече от 90-тина години...
Respect, друже.Demandred wrote:От четвърта страна логично е чисто статистически погледнато, че през първите 90 години да речем от появата на киното са направени доста повече хубави филми, отколкото в последните 15. Каквито и предпочитания да има човек(ако не броим феновете само на специалните ефекти), все ще намери голямо количество допадащи му филми от по-старите времена, ако се отърси от предубежденията.
Затова е глупаво да се ограничава човек само с новите филми.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests