Честит нов министър-председател ...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Aug 17, 2005 9:16 am

Което е вярно, си е вярно. Но пък ще има здрав и стабилен стомашно-чревен тракт и няма да страда от колики и всякакви други неразположения. :wink:
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed Aug 17, 2005 8:26 pm

Мня... Наивници. Не ви ли е ясно, че Злата Баба Догана, веднъж прикоткала Малкия Серьожа в бърлогата си(имам предвид стириопорения масив, за който винаги сте си мислели като за Парламента), ще започне да го тъпче с имамбаялдъ, докато не му се скъса коланът... Просто съм сигурен, че до една година Станишката ще отпусне аполоновите си форми и те ще влязат в унисон с новопридобитата му политическа власт. Няма друг начин. Да не говорим, че Саксът напоследък линее, това е още едно доказателство, че от противниковия лагер му взимат закуската. Естествено, каквото и да стане с всемогъщия и неустоим болшевишки сексапил под влиянието на усиленото захранване, което му предстои, новопокръстеният про-европейски министър-председател завинаги ще си остане принцът на бял кон, партийният секретар в бяла "Волга" от сънищата на две трети от българските гражданки над шейсет години(останалите лелеят Румен Овчаров, имам доказателства).

О, Божичко, наистина ли говоря такива глупости пред лицето на социалистическата инвазия? Трябва да съм си загубил ума от страх, след като чух състава на новото правителство...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 17, 2005 11:33 pm

Mdam, пред стената и то с гръб :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”