I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)
Moderator: Moridin
Деян е мноу як:))) Оная годзила Овчарова - кукловодката от Варна, дето се е маскирала като вокален педагог, получи оргазъм, докато той пееше първата песен. Мега:))) Марин и на мене много ми хареса как пя. Беше страхотен. Може да няма сценично излъчване, де да го 'нам сега, ама песента си я изпя въхровно и туй-то. И по принцип мноу хуу пей!
Като цяло мъжкият състав май е по-добър откъм пеене, но пък Вики и Вяра си ми харесват, не мога си кривя душата. И то много ми харесват.
А към Весела имам специално искане. Да си смени името. Нямам големи претенции, ако иска може да се прекръсти на Галина, че ако иде в Италия да умрат да й се смеят и да я сочат с пръст, но катогорично отказвам да ми е адашка. Не знам как да заведа дело! Ще си регна някъде името с авторско право и ще я съдя, че го използва без разрешение! Амаха!!!!
Като цяло мъжкият състав май е по-добър откъм пеене, но пък Вики и Вяра си ми харесват, не мога си кривя душата. И то много ми харесват.
А към Весела имам специално искане. Да си смени името. Нямам големи претенции, ако иска може да се прекръсти на Галина, че ако иде в Италия да умрат да й се смеят и да я сочат с пръст, но катогорично отказвам да ми е адашка. Не знам как да заведа дело! Ще си регна някъде името с авторско право и ще я съдя, че го използва без разрешение! Амаха!!!!
Бтв, изобщо не съм съгласен с Мор, че са по-прости от тия в ББ. Напротив, като им слушагх няколко разговора, са си съвсем адекватни, с някои очевадни изключения. А Марин може и да пее хубаво, макар че никак не съм убеден в това, но за сметка на това е мазен свинк и след като го видях гол, нещо в мен се пречупи завинаги... И ми е гнусен, ся, сори, мазен ми е и слузест...
And you can't dance with a devil on your back...
Що ли не се запишете там за учстие по-музикалните ;р Ей Рол ша ги изгони всичките ;рр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
не е вярноElayne wrote:Аctually, Марин пее хубаво само 'Elvis' стила. С всичко останало нещо не се справя.

като цяло академията не струва да я гледаш, освен в понеделник. В понеделник обаче е интересно - като изключим няколко недоразумения (смърт за Весела), хората общо взето могат да пеят, а има няколко от тях, които са ужасно добри - Виктория и Марин направо ме разбиха с няколко изпълнения. Особено ме изкефи когато Анелия излезе на сцената да пее заедно с Виктория и Виктория направо я отвя. Ивайло и Даниел също са много добри, само Ивайло да не беше такъв селянин

това, което ме дразни на концертите е количеството попфолк, което се дава на талантите да пеят. Още по-лошо е, когато публиката после пее с изпълнителите. Няма отърване от тъпата чалга (и не ми разправяйте за разликите между попфолк и чалга, моля)

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
У Марин не ме кефи 'Елвис' маниера на пеене. Всичко го изкарва така, а понякога пеенето му звучи твърде 'напънато' (като 'Обичам те' на Азис, който той пя насила и това си пролича). За фалшивенето пък няма смисъл да говорим, всички са имали неточно изпяти моменти, но това може да се оправдае с некадърните тон-режисьори в залата, например.
Бих се явила на кастинг за втория сезон Стар Академия догодина, но ... хм, имам един голям проблем
, който решава дилемата в полза на - няма да припаря.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- JaimeLannister
- Forsaken
Значи, от чисто музикална гледна точка единственият "талант" сред тия е Даниел - и като данни, и като присъствие, и като всичко. От жените има добре пеещи, но нищо особено интересно. От мъжете читава техника имат Маринчо, Жоооорж (гей? ДААААААА!!!!!!!) и Ивайло, обаче гласовете им са бледи, безлични и жалки. Дидо пък има много интересен и хубав глас, но пък бая неошлайфан като техника и е твърде стегнат.thunder wrote:Виктория и Марин направо ме разбиха с няколко изпълнения. Особено ме изкефи когато Анелия излезе на сцената да пее заедно с Виктория и Виктория направо я отвя. Ивайло и Даниел също са много добри, само Ивайло да не беше такъв селянинДругите са ми на една нога (с изключение на, познахте, Весела).
Иначе Марин си го предстаям кат да пее народни песни ала Илия Луков

- Lubimetz13
- Mistborn
Не разбирам хората като вас, които намират нещо различно от Биг Брадър в тоя телевизионен цирк. Може би защото Те още не са ме докопали, за да ме подложат на странните си лъчения, знам ли...
Като се има предвид, че светът е пълен с неизмеримо по-талантливи и интелигентни певци от няколко подбрани по бездарност красноселски пубери с коефицент на интелигентност толкова нисък, че може да го стъпча по погрешка, които са решили да се излагат в националния ефир, това предаване ми се вижда безсмислено таймс инфинити.
Като се има предвид, че светът е пълен с неизмеримо по-талантливи и интелигентни певци от няколко подбрани по бездарност красноселски пубери с коефицент на интелигентност толкова нисък, че може да го стъпча по погрешка, които са решили да се излагат в националния ефир, това предаване ми се вижда безсмислено таймс инфинити.
Виж са ко, Лю. Както всички знаем, Те постоянно ни облъчват с разните му там засекретени психотронни оръжия. Ти вероятно живееш в бункер, обаче ти гарантирам, ей на, гарантирам ти го, че Те ще намерят начин да та сбарат и там. И когато в понеделник видим, че има цял един подаден глас за ... Весела (дасисмениведнагаиметотаякокошка!), всичи ще знаем, че този глас ще е... твой!
Ха! Ха! Ха!
И аз така разправях преди време - че не мога ги трая тея, ама на, виж са ко стана - много ми харесва как пее Марин!
Ха! Ха! Ха!
И аз така разправях преди време - че не мога ги трая тея, ама на, виж са ко стана - много ми харесва как пее Марин!
Е не, ти все пак гледал ли си наистина? Щот "неизмеримо" по-талантливи и интелигентни певци в света може и да има, ма в България нивото не е ЧАК толкова по-високо и шоуто не е чак такава безвкусица. Нито са толкова прости ВСЕ пак.Lubimetz13 wrote:Не разбирам хората като вас, които намират нещо различно от Биг Брадър в тоя телевизионен цирк. Може би защото Те още не са ме докопали, за да ме подложат на странните си лъчения, знам ли...
- Lubimetz13
- Mistborn
Виж ся, това, че в България нивото не било чак толкова високо, не ме принуждава по никакъв начин да приклякам, за да му се падна отдолу. И да, гледал съм ги наистина. Колкото и да е невероятно, ВСЕ пак са точно толкова прости...
Марфа, лъжеш се. Те не успяха да ме принудят да гласувам за Клавдия и Иво, така че на внушенията Им за Весела лесно ще дам отпор :Р
Марфа, лъжеш се. Те не успяха да ме принудят да гласувам за Клавдия и Иво, така че на внушенията Им за Весела лесно ще дам отпор :Р