Изгледах го.
Животопроменящ експириънс.
Перспективата е интересно нещо. След 2 часа шизофренни словоблудства от страна на Вучков, Борисов (който прекара това време основно в състояние на ухилено презрение, отегчение и в един-два момента дори смях с пълно гърло и държане за главата) ми изглежда като истински Колос на мисълта, професионализма, възпитанието, културата и харизмата. Дотолкова се възхитих, че чак ми се прищя да пипна мускула Му.
И съм леко уплашена, щото тоя човек очевидно е наясно колко фул ъф шит е и го прави нарочно. Аз бях останала с впечатлението, че е олигофрен, който си вярва, ма май съм в грешка. Говоря за Бойко, не за Вучков, който като всички психично-болни среща сериозни трудности с възприемането на реалността и самооценката. Защо този психотрилър обаче е бил реализиран от ПР центъра на Премиера ни ИЗОБЩО, за мен остава загадка. Какъв ли е бил глъбинния мотив за това министър-председателя на страната (пък бил той и Бойко) да отдели 2 часа от безценното си време, за да гостува на виден български психопат в петокласно телевизионно предаване в третокласен телевизионен канал и да бъде подложен на това поведение? Пенсионерски вотове ли се опитват да спечелят, КАКВО ЗА БОГА СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ???
Бойко разправяше, че Канал 3 много го критикувал и той, ето, не се боял да дойде в телевизията. Ако това го е тласнало към този зрелищен мазохизъм, явно му е нужен пенис енларджмънт много спешно.
А по въпроса със строежа на спортната зала - аз съм на мнението на Жоро. Твърде много неща са заебани висящи, щото все не им идва времето. Спортът в България е в същото окаяно състояние като науката. Сега спортистите са имали късмет да случат на Премиер, който го ебе за спорта. Нека имаме голяма, хубава зала. Нека ни оправят стадионите и т.н. Нека се популяризира спорта, за да имаме по-добри професионални спортисти и повече хора, практикуващи спорт, че е здравословно. А и за да може утре като кандидатстваме да сме терен на еди кои си Олимпийски игри да не ни се смеят пак в лицето. Много.